FTP-verbinding vanuit het buitenland

Uit veiligheidsoogpunt blokkeren we de de toegang tot servers van Yourhosting voor buitenlandse ip-adressen. In de Hostingmanager kun je wel toegang geven voor je buitenlandse ip-adressen tot onze servers. Log hiervoor in op Mijn Account, klik door naar de Hostingmanager en kies voor 'FTP-toegang'.

Toegang op landbasis openzetten

• Kies voor 'Land toevoegen';
  • Selecteer een land om deze toe te voegen aan de FTP-whitelist en klik op 'Verstuur';
  • Vervolgens zie je een overzicht van de landen en ip-adressen waaraan je de toegang verleent.

Toegang op ip-basis openzetten

• Kies voor 'ip-adres toevoegen';
  • Vul een ip-adres in om deze toe te voegen aan de FTP-whitelist en klik op 'Verstuur';
  • Vervolgens zie je een overzicht van de ip-adressen en landen waaraan je de toegang verleent.

Meer tips voor veilig FTP-gebruik

Sla je wachtwoorden niet automatisch op in je FTP-programma of op internet. Zo voorkom je dat kwaadaardige en schadelijke software je wachtwoorden en dus je FTP-account(s) misbruiken voor het versturen van malware. Ook je computer loopt minder risico op virussen en Trojans wanneer je de wachtwoorden bij elke verbinding handmatig invult.

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1.-