Hoe maak ik (meerdere) FTP-gebruikers aan?

Mijn Account en klik op 'Hostingmanager'.

Via 'FTP-gebruikers' in je Hostingmanager maak je eenvoudig meerdere FTP-gebruikers aan. Klik op 'Nieuwe FTP-gebruiker' om een extra FTP-gebruiker toe te voegen.

Upgrade voor meer gebruikers (oude hostingmanager)

Wil je meer gebruikers toevoegen maar zit je aan het maximum aantal gebruikers? Via Mijn Account voeg je nieuwe FTP-gebruikers toe of upgrade je naar een groter pakket met meer FTP-gebruikers. Vanaf het Medium-pakket is het aantal FTP-gebruikers onbeperkt.

Gelimiteerd toegang

Wil je dat een FTP-gebruiker alleen toegang heeft tot een bepaalde map? Selecteer dan bij 'Homedirectory' de map waar deze gebruiker toegang tot heeft.

Hoe maak ik (meerdere) FTP-gebruikers aan (nieuwe hostingmanager)?

In de Hostingmanager maak je eenvoudig meerdere FTP-gebruikers aan. Volg de volgende stappen om een nieuwe FTP-gebruiker aan te maken:

•    Open de Hostingmanager;
•    Ga naar ‘Websites & domeinen’;
•    Klik op ‘FTP-toegang’;
•    Klik op ‘Een FTP-gebruiker toevoegen’;
•    Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘Ok’.

De nieuwe FTP-gebruiker is nu aangemaakt en klaar voor gebruik.

Mis je de knop ‘Een FTP-gebruiker toevoegen’, dan heb je het maximaal beschikbare FTP-gebruikers al aangemaakt. Overweeg dan een oude gebruiker te verwijderen, je pakket uit te breiden met extra FTP-gebruikers, of je hele pakket te upgraden.

Upgrade voor meer gebruikers

Wil je meer gebruikers toevoegen maar zit je aan het maximum aantal gebruikers? Via Mijn Account voeg je nieuwe FTP-gebruikers toe of upgrade je naar een groter pakket met meer FTP-gebruikers. Vanaf het Medium-pakket is het aantal FTP-gebruikers onbeperkt.

Gelimiteerd toegang

Wil je dat een FTP-gebruiker alleen toegang heeft tot een bepaalde map en/of dienst? Selecteer dan bij 'Gebruikersrollen' de gebruiker waar het om gaat om vervolgens rechten toe te kennen of te weigeren.

.NL-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1.-