Inloggen op de Hostingmanager of een FTP-verbinding maken

Inloggen op de Hostingmanager

In de Hostingmanager beheer je alle technische instellingen van je website, hosting, e-mail of domeinnamen. De Hostingmanager is bereikbaar via Mijn Account.

Log in op Mijn Account met de volgende gegevens:

• Je klantnummer of gebruikersnaam;
  • Je wachtwoord.

Rechtstreeks inloggen voor webmasters

Beheert iemand anders je website, dan kan hij rechtstreeks inloggen op de Hostingmanager met je FTP-gegevens via https://yourhosting.nl/hmX (vervang “X” door je servernummer). Hij krijgt dan enkel toegang tot je technische instellingen, en dus niet tot de overige onderdelen van Mijn Account.

Een FTP-verbinding maken

Gebruik bij het maken van een FTP-verbinding de volgende gegevens:

• Je domeinnaam;
  • Je FTP-gebruikersnaam;
  • Je FTP-wachtwoord.

FTP-wachtwoord vergeten of aanpassen

Volg onderstaande stappen om je FTP-wachtwoord te resetten:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Scroll naar ‘Mijn technische gegevens;
  • Selecteer het pakket waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen;
  • Klik achter ‘FTP-wachtwoord’ op ‘wijzig wachtwoord’;
  • Klik op de volgende pagina op ‘Verstuur’;
  • Volg de instructies in de e-mail die je van ons ontvangt.

Problemen met inloggen

Controleer of de volgende tips werken:

• Zet je virusscanner, firewall of internet security helemaal uit. Bepaalde internet security tools in veel virusscanners laten geen cookies toe;
  • Controleer je Internet Explorer-instellingen. Zet 'Privacy' op ’normaal niveau’ en 'Beveiliging' op ‘standaard niveau’;
  • Controleer of je de juiste gegevens gebruikt. Je FTP-gebruikersnaam bevat géén cijfers;
  • Ben je korter dan drie dagen klant, dan is je domeinnaam mogelijk nog niet actief. Gebruik in dat geval de testlink die je in je activeringse-mail hebt ontvangen als ‘host adres’ voor je FTP-verbinding.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

.nl-domeinnaam nu slechts € 1,- Direct bestellen
Volg ons op

Klantbeoordeling

Op basis van 665 stemmen

Site @ClubStappenbelt weer in de lucht door snelle service @Yourhosting -> Marco bedankt!
Wat een fantastische support heeft YourHosting toch. Als er een prijs voor bestaat verdienen zij hem. Hulde! #yourhosting #support #pluim
#Yourhosting @Yourhosting opnieuw bedankt voor de goede snelle service! Fijn werken met jullie.
@Yourhosting heeft een #super #support. Bedankt!
We had some problems with our email, but Yourhosting helped us out! Thanks! Great service!
Zo blij met #yourhosting. Deskundige helpdesk lost in een klap mijn gedoe met #xms op.
#hoepubliceerikeenboek - stap 38: Koop hosting voor je website bij @Yourhosting #goedekwaliteit #vriendelijkeservice #gewoongoedgeregeld :o)
Een compliment voor @Yourhosting, zij leveren een service waar menig bedrijf nog iets van kan leren.
Yourhosting.nl is aan te raden. Snel, goede service en niet duur. @Yourhosting
Wow, hulde aan team @Yourhosting voor hulp bij verhuizing van http://www.plzant.nl . #blijmee #soepel
@Yourhosting Binnen een uur het probleem -dat ik zelf veroorzaakte- opgelost! Dat is service waar ik blij van word. Bedankt.
Vandaag een leuke verrassing van @Yourhosting... Bedankt voor de taart! Het heeft gesmaakt! :-)
Er wordt veel gemopperd over helpdesks en klantenservices, maar @Yourhosting heeft ECHT een heel goede klantenservice! #compliment
@JustJulesNL yourhosting, perfect voor het hosten van websites en goede service. Ben al jaren vaste klant daar. #yourhosting
@Yourhosting Complimenten voor jullie klantenservice. Vandaag 3 verschillende medewerkers gesproken. Correct, vriendelijk en servicegericht!
Super goeie gasten die van #yourhosting. En snel. Elke keer als ik iets heb weten ze meteen een oplossing of wat er aan de hand is.
Fijn als een Host (@Yourhosting) je goed, snel en vriendelijk helpt! Bedankt!!!
Even een Shout-Out naar Ronny van Yourhosting voor zijn geduld en goede service! Ik ben echt een tevreden klant. #yourhosting #service
Thoroughly, massively pleased with @yourhosting customer support.
Zó! Domeinnaam is geregistreerd! Super snel & makkelijk via @Yourhosting, thanks! #domeinnaam #DreamSalesNL #sales #rotterdam #aanrader #top
Super service weer vandaag@Yourhosting. Ben erg blij met jullie en raad jullie ook aan iedereen aan! http://www.tsjechoslowaaksewolfhond.nl
Even een complimentje voor mijn provider @Yourhosting met hun razendgoede en prettige klantenservice en technische desk. Bedankt !
Altijd weer blij met hulp van hostingbedrijven. Service is top bij @Yourhosting
@Yourhosting hartelijk bedankt voor de geweldige klantensupport! Het is opgelost! Mvg.
Zojuist heel snel en goed geholpen door Ronny van @Yourhosting #service #top #bedankt #domeinnaamregisteren
De costumer care bij @Yourhosting is echt super. Ook in het weekend staan ze me snel bij - met raad en daad. Dank en complimenten!
De helpdesk van @Yourhosting heeft vandaag extra service verleend op iets wat ik niet bij ze gekocht had! #topservice #maggezegdworden
Elke weer blij verrast door de snelle en vakkundige service van @Yourhosting, zoals nu door dhr Wemmenhove. Top!
Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimerVacatures
Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2015
Heb je vragen?Stel je vraag aan Iris
Live chat offline
Ga naar supportpagina
Je bent op de supportpagina
Bel 0900-0309(€ 0,50 per gesprek)
Lees het laatste nieuws