Inloggen op de Hostingmanager of een FTP-verbinding maken

Inloggen op de Hostingmanager

In de Hostingmanager beheer je alle technische instellingen van je website, hosting, e-mail of domeinnamen. De Hostingmanager is bereikbaar via Mijn Account.

Log in op Mijn Account met de volgende gegevens:

Rechtstreeks inloggen voor webmasters

Beheert iemand anders je website, dan kan hij rechtstreeks inloggen op de Hostingmanager met je FTP-gegevens via https://yourhosting.nl/hmX (vervang “X” door je servernummer). Hij krijgt dan enkel toegang tot je technische instellingen, en dus niet tot de overige onderdelen van Mijn Account.

Een FTP-verbinding maken

Gebruik bij het maken van een FTP-verbinding de volgende gegevens:

FTP-wachtwoord vergeten of aanpassen

Volg onderstaande stappen om je FTP-wachtwoord te resetten:

Problemen met inloggen

Controleer of de volgende tips werken:

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimerVacatures
Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2015