Inloggen op de Hostingmanager of een FTP-verbinding maken

Inloggen op de Hostingmanager

In de Hostingmanager beheer je alle technische instellingen van je website, hosting, e-mail of domeinnamen. De Hostingmanager is bereikbaar via Mijn Account.

Log in op Mijn Account met de volgende gegevens:

• Je klantnummer of gebruikersnaam;
  • Je wachtwoord.

Rechtstreeks inloggen voor webmasters

Beheert iemand anders je website, dan kan hij rechtstreeks inloggen op de Hostingmanager met je FTP-gegevens via https://yourhosting.nl/hmX (vervang “X” door je servernummer). Hij krijgt dan enkel toegang tot je technische instellingen, en dus niet tot de overige onderdelen van Mijn Account.

Een FTP-verbinding maken

Gebruik bij het maken van een FTP-verbinding de volgende gegevens:

• Je domeinnaam;
  • Je FTP-gebruikersnaam;
  • Je FTP-wachtwoord.

FTP-wachtwoord vergeten of aanpassen

Volg onderstaande stappen om je FTP-wachtwoord te resetten:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Scroll naar ‘Mijn technische gegevens;
  • Selecteer het pakket waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen;
  • Klik achter ‘FTP-wachtwoord’ op ‘wijzig wachtwoord’;
  • Klik op de volgende pagina op ‘Verstuur’;
  • Volg de instructies in de e-mail die je van ons ontvangt.

Problemen met inloggen

Controleer of de volgende tips werken:

• Zet je virusscanner, firewall of internet security helemaal uit. Bepaalde internet security tools in veel virusscanners laten geen cookies toe;
  • Controleer je Internet Explorer-instellingen. Zet 'Privacy' op ’normaal niveau’ en 'Beveiliging' op ‘standaard niveau’;
  • Controleer of je de juiste gegevens gebruikt. Je FTP-gebruikersnaam bevat géén cijfers;
  • Ben je korter dan drie dagen klant, dan is je domeinnaam mogelijk nog niet actief. Gebruik in dat geval de testlink die je in je activeringse-mail hebt ontvangen als ‘host adres’ voor je FTP-verbinding.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice.