Webmaster Sites

Algemene uitleg

Website bouwen

Weblog / CMS software

Bovenstaande CMS software is ook eenvoudig te installeren vanuit de Hostingmanager met behulp van "Software installaties".

Discussieforum software

• https://www.phpbb.com/ : Populair en gratis beschikbaar forum, eenvoudig aan te passen. (Ook eenvoudig te installeren met behulp van "Software installaties")

Een webshop beginnen

Zelf een website ontwikkelen:

Bestaande scripts gebruiken

• https://www.phphulp.nl/: PHP-hulp bevat een grote verzameling PHP scripts die direct op een website gebruikt kunnen worden

Overige