Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen
Yourhosting Joomla logo

Oneindig veel mogelijkheden
met Joomla!

Voor het maken van een complete en interactieve website

Joomla! bij Yourhosting

Joomla! is populaire software voor particuliere en professionele websites. Het is eenvoudig te bedienen en heeft toch uitgebreide mogelijkheden.

Met Joomla! creëer je websites zoals netwerken, communities, nieuwsartikelen en fora. Bijna alle instellingen pas je naar eigen wens aan. Je hebt daarbij ontelbare websiteontwerpen en functionaliteiten tot je beschikking. Met de Joomla! Administrator creëer je nieuwe pagina’s en menu’s, voeg je afbeeldingen en video’s toe en installeer je thema’s en extensies.

Voordelen

  • Eenvoudig beheer
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Veel beschikbare thema’s
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen Joomla!-website


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer Joomla!

(in een paar klikken)

Bestel

Joomla!-support

Joomla! installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Joomla! op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van Joomla!? Kijk dan op onderstaande website.

Joomla! Forum

Joomla!-hosting

Wij hosten je Joomla!-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018