het logo van Joomla! CMS

Joomla: eindeloos veel mogelijkheden


Maak jouw website werkelijkheid in Joomla!. Of je nu een grote webshop wilt of een klein blog, Joomla! is geschikt voor websites van alle formaten. 

Vanaf slechts € 11,99 per maand

ACTIE: Start pakket nu 3 maanden  € 0,99 per maand! 

Bestel Joomla! Hosting

Joomla hosting bij Yourhosting

Joomla! is een uitgebreid CMS die zeer geschikt is voor kleinere, particuliere websites maar ook voor grote websites, webshops of applicaties. Het dashboard is makkelijk te bedienen en begrijpen, wat Joomla! erg gebruiksvriendelijk maakt. 

Met Joomla! creëer je websites zoals netwerken, communities, nieuwsartikelen en fora. Bijna alle instellingen pas je naar eigen wens aan. Je hebt daarbij ontelbare websiteontwerpen en functionaliteiten tot je beschikking. Met de Joomla! Administrator creëer je nieuwe pagina’s en menu’s, voeg je afbeeldingen en video’s toe en installeer je thema’s en extensies.

Voordelen

Eenvoudig beheer
Veel uitbreidingsmogelijkheden
Veel beschikbare thema’s
SEO-vriendelijk

Waarom Joomla! webhosting?

Joomla! wordt veel gekozen voor bedrijfswebsites. Door de caching-mechanismen is Joomla! in staat om ook grotere websites en applicaties te draaien. Combineer je dit met minimaal het Plus pakket of zelfs een VPS, dan ben jij verzekerd van een supersnelle en stabiele website.

Wereldwijd is Joomla! erg bekend. Met meer dan 30 miljoen gebruikers behoort het CMS tot de lijst met meest populaire website builders.

Heb jij veel/specifieke wensen voor je website? Door de duizenden extensies en designs biedt Joomla! eindeloos veel mogelijkheden wat betreft het design en de functionaliteiten van je website.

Veel keuze uit joomla! templates

In 6 stappen een Joomla!-website

1

Kies een domeinnaam en hostingpakket

2

Installeer Joomla! via de Hostingmanager

3

Kies een design voor je website

4

Vul je website aan met extensies

5

Maak pagina’s aan

6

Publiceer je Joomla!-website!

Meer weten over hoe jij Joomla! installeert? Bekijk de Joomla-installatiehandleiding.

Veelgestelde vragen:

Joomla! is een CMS (Content Management Systeem), oftewel: een website builder. Het is een open-source platform wat betekent dat iedereen bij de code kan en er dus continu nieuwe ontwikkelingen zijn. Dat maakt dat Joomla! gebruikers toegang krijgen tot de laatste designs en mogelijkheden voor hun website. Daarnaast is het platform uitermate geschikt voor zowel kleinere websites als grote, zware applicaties.

Joomla! zelf installeer je gratis via onze Hostingmanager. Om een Joomla! website te kunnen maken, heb je een hostingpakket en domeinnaam nodig. Een hostingpakket bestel je al vanaf € 2,- per maand en een .NL-domeinnaam is het eerste jaar slechts € 0,99.

Een Joomla!-website maken kan iedereen. Je hoeft niet per se technisch onderlegd te zijn om met het CMS overweg te kunnen en een mooie website te maken. Tegelijkertijd biedt Joomla! zoveel mogelijkheden, dat ook de gevorderde website-makers hun hart kunnen ophalen. Met de Joomla!-handleiding word je op weg geholpen bij het maken van een Joomla!-website.

Joomla! en WordPress lijken best wel veel op elkaar. Het zijn allebei open-source platformen en er zijn bij beide CMS'en veel mogelijkheden. Een belangrijk verschil tussen Joomla! en WordPress is dat je bij WordPress meerdere gebruikers aan kunt maken. Stel je hebt meerdere bloggers die toegang moeten hebben tot de website, dan kan dat wel bij WordPress, maar niet bij Joomla!. Als je in je eentje je website beheert, dan maakt het in principe niet heel veel uit welk CMS je kiest. Ons advies zou dan zijn om te kijken naar welk dashboard je fijner vindt werken.
Vindbaarheid met Joomla!

Een SEO-vriendelijke website met Joomla!

Naast dat Joomla! veel mogelijkheden biedt voor je website en makkelijk in gebruik is, is het CMS ook nog eens SEO-vriendelijk. Joomla! stelt automatisch XML-sitemaps op en helpt je bij het optimaliseren van meta-tags.

SEO (Search Engine Optimization) helpt je bij het beter vindbaar maken van je website in zoekmachines. Erg belangrijk als je meer bezoekers wilt. Je leert alles over SEO in onze SEO-mails. Daarin geven we je tips en handvatten zodat je direct aan de slag kan met zoekmachineoptimalisatie.

Beveilig je website met een SSL-certificaat!

Als bezoekers hun gegevens achterlaten op jouw website, bijvoorbeeld via een contactformulier, dan ben je volgens de AVG-wet verplicht om je website  te beveiligen met SSL. Je  URL begint dan met 'https' in plaats van 'http' en er verschijnt een slotje in de adresbalk als jouw website bezocht wordt. SSL versleutelt de gegevens van je bezoekers, waardoor deze niet meer door derden gelezen kunnen worden.

Kies je certificaat

Joomla!-support

Joomla! installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Joomla! op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van Joomla!? Kijk dan op onderstaande website.

Joomla! Forum
handleiding met joomla! logo

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!