Een website maken
was nog nooit zo makkelijk

Nu gratis designs speciaal voor Kerst en Oud & Nieuw!

Start de gratis demo

Maak eenvoudig je eigen website
met MijnWebsite

Kies je design. Vul het met tekst en afbeeldingen.
Zet je website online!

Waarom MijnWebsite

Makkelijke drag & drop-functie

Pas je website eenvoudig aan zonder HTML-kennis

Geen gedoe met HTML of CSS, maar direct zien wat je aanpast. Met MijnWebsite sleep je tekstblokken naar de juiste plek en vult ze met je eigen teksten. Voeg eenvoudig je eigen afbeeldingen toe en je pagina is in een handomdraai klaar. Een eigen website maken was nog nooit zo makkelijk!

Mobielvriendelijke website

Geoptimaliseerd voor laptop, tablet én mobiel

Vanaf welk apparaat je bezoekers je website ook bekijken, jouw website past zich automatisch aan aan het scherm waarop het bekeken wordt. Bovendien kun je je website op elk apparaat bewerken. Op je pc of in de trein met je smartphone: je werkt aan je website wanneer het jou het beste uitkomt.

Welk pakket past bij jou

100% tevredenheidsgarantie

MijnWebsite Start


Start direct met je eigen blog
of eenvoudige website

4.95 per maand Bestel
populair

MijnWebsite Plus


Voor een complete website inclusief
fotogalerij en portfolio

9.95 per maand Bestel

MijnWebsite Pro


Voor vele extra's zoals video, SSL, custom HTML en wachtwoordbeveiligde pagina's

19.95 per maand Bestel

Standaard bij MijnWebsite

Eigen domeinnaam

Koppel MijnWebsite aan je eigen unieke domeinnaam. Of het nu een .nl, of .com is, je kunt je website aan elke domeinnaam koppelen.

Goed vindbaar

Onze sitebuilder bouwt je website zo op dat het automatisch rekening houdt met een goede vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Contactformulier

Je websitebezoekers kunnen altijd contact met je opnemen, want een contactformulier is standaard inbegrepen bij je website.

Blog en nieuwsberichten

Deel het laatste nieuws of houd je eigen blog bij op je website. Zo houd je je website levendig en actueel en trek je meer bezoekers.

Kies je design

Kies één van onze kant-en-klare designs. Wat voor website je ook wilt, er is altijd een design dat bij jouw website past.

Social media

Link je social media-accounts zoals Facebook, Twitter en YouTube aan je website. Zo kunnen je bezoekers direct zien op welke kanalen je actief bent.

Is jouw website al klaar
voor de feestdagen?

Gebruik nu gratis onze premium designs en afbeeldingen speciaal voor Kerst en Oud & Nieuw! Zo ben je in een handomdraai klaar voor de decembermaand!

Kies direct je feestelijke design

* Deze actie is geldig tot 2 januari 2017

Altijd de beste support

Wij staan altijd voor je klaar met de beste ondersteuning voor MijnWebsite via telefoon, e-mail en chat. Ook ’s avonds en in het weekend, wel zo makkelijk. Als jij in je vrije uren aan je website werkt, zijn we altijd bereikbaar voor je vragen. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag ertussen staat.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2016

Live chat offline