het logo van mijnwebsite sitebuilder

Een website maken was nog nooit zo makkelijk


Bouw in korte tijd je eigen website, ook zonder HTML-kennis. Sluit een domeinnaam bij ons af en krijg gratis MijnWebsite Lite.

Probeer de demoToon prijzen

Website maken? Kies het design, klik, sleep en plaats!

MijnWebsite is voor iedereen geschikt. Het is de sitebuilder van Yourhosting. Maak je voor het eerst een website of heb je ervaring met een website bouwen? Met de handige Drag & Drop-functie, sleep je tekstblokken en afbeeldingen gemakkelijk naar de juiste plek. Het enige waar je je druk om hoeft te maken, is welke van de meer dan 120 templates je het mooist vindt. Of je maakt helemaal je eigen design, dat kan ook.

Website maken met MijnWebsite

Mobielvriendelijk

Een website die niet goed toont op mobiele telefoons is zó 2016. Als jij een website maakt via MijnWebsite dan is deze responsive. Dit betekent dat jouw website niet alleen een plaatje is op jouw computer, maar ook op je telefoon en tablet. Hoef je niets voor te doen, en het is ook nog eens goed voor SEO. 

Drag & drop-functie

Soms heb je een plaatje in je hoofd van de perfecte website. Als je dan eenmaal fanatiek bezig bent met een website maken, verandert dat plaatje nog wel eens. Geen probleem met de handige Drag & Drop-functie van MijnWebsite. Speel met de plekken van afbeeldingen, tekstblokken en buttons zonder dat je uren bezig bent met coderen.

Kies je design

Ben je geen designheld maar wil je wel een mooie website? Met één van de 120 templates heb jij een goede basis waarmee jouw website professionaliteit uitstraalt. Om het nog makkelijker te maken, heeft MijnWebsite categorieën voor de verschillende templates. Van ‘Eten & Drinken’ tot ‘Sport & Recreatie’, voor iedereen een passend design! Ideaal dus voor blogs en portfolio websites. 

Eigen domeinnaam

Bij MijnWebsite heb je een eigen domeinnaam. Welke domeinnaamextensie kies jij? Houd je het bij .nl of .com? Of ga je voor een originelere domeinnaamextensie, zoals .yoga of .vodka? Met meer dan 900 domeinnaamextensies, vind je altijd wel een geschikte domeinnaam voor jouw website.

Goed vindbaar

MijnWebsite houdt rekening met SEO (Search Engine Optimization). Met welk zoekwoord wil je dat jouw website gevonden wordt? Vul de meta descriptions en title tags in, plaats goede content en maak het Google en websitebezoekers makkelijker om jouw website te vinden. Klinkt ingewikkeld, is het niet! De SEO-tools van MijnWebsite maken vindbaarheid van je website heel eenvoudig. 

Blog maken

Houd de aandacht van jouw websitebezoekers vast met interessante blogs en nieuwtjes. MijnWebsites blog-functie maakt bloggen wel erg makkelijk. Bedenk een pakkende titel, schrijf de tekst, voeg een mooie afbeelding toe en publiceer. Ideaal dus als je een blog wilt maken. Laat die bezoekers maar komen!

Gratis SSL

Beveilig jouw website met een SSL-certificaat. Voor veel websites is dit vanuit de AVG-wet zelfs verplicht. Bovendien voorkom je met een SSL-certificaat de dreigende “onveilig”-melding die websitebezoekers vaak krijgen bij een website zonder SSL. Bij MijnWebsite is een SSL-certificaat inbegrepen. 

Social media

Krijg meer social mediavolgers! Via MijnWebsite link je met gemak onder andere jouw Facebook, Instagram en LinkedIn. Zo blijf je in contact met jouw doelgroep en houd je ze op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Website maken met MijnWebsite van Yourhosting

Lees de ervaringen van onze gebruikers


Kies een template en bouw je website

Ga jij voor een strak of speels design? Met de keuze uit meer dan 120 templates heb je bij MijnWebsite volop mogelijkheden voor het design van je website. En het mooiste is: je betaalt er niets extra voor! Probeer verschillende templates en kijk welke jij het mooist en gebruiksvriendelijkst vindt.

Tip: houd rekening met jouw doelgroep en probeer je in hun te verplaatsen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat zij met plezier op jouw website surfen.

Bekijk alle 120+ templates

Probeer MijnWebsite met de gratis demo

Wil je alvast oefenen met het website bouwen? Probeer de gratis MijnWebsite demo. Je maakt dan alvast kennis met de MijnWebsite Builder en ziet zelf hoe gemakkelijk een website maken kan zijn. Standaard bij je domeinnaam krijg je bij Yourhosting gratis een MijnWebsite lite! Hiermee maak je makkelijk en snel een onepager via MijnWebsite van Yourhosting. 

Probeer de demo

In 5 stappen een website maken:

  1. Kies één van de meer dan 120 templates.
  2. Sleep de blokken die jij op jouw website wil hebben, met de Drag & Drop-functie
  3. Vink SSL aan bij ‘Instellen’
  4. Vul jouw website met teksten en afbeeldingen
  5. Tevreden? Klik op publiceer. Je kunt je website daarna altijd nog aanpassen.

Met één klik een veilige website

Je wil niet alleen een mooie, maar ook een veilige website maken. Voorkom dat jouw websitebezoekers een ‘onveilig’-melding krijgen wanneer ze jouw website bezoeken. Bij MijnWebsite installeer je in één klik een SSL-certificaat op jouw website (Instellen > SSL). Door het SSL-certificaat verschijnt er bij bezoekers een slotje in hun adresbalk en voorzie jij jouw URL van https in plaats van http (de ‘s’ staat voor ‘secure’). Met SSL straalt jouw website betrouwbaarheid uit.

Verfijn je design

Met de meer dan 120 templates kies jij de basis voor het design van jouw website. Met de opties binnen MijnWebsite kun je daarna een unieke website maken. Welke blokken wil jij aan jouw website toevoegen? Denk aan social media-icoontjes, knoppen, een galerij, een kalender of een contactformulier. Genoeg mogelijkheden om je website eigen te maken.

Bekijk de Webinar over MijnWebsite

Wil je de MijnWebsite-builder in actie zien? Dat kan! In de webinar die je hiernaast kunt bekijken vertellen onze collega's niet alleen hoe je MijnWebsite gebruikt, maar laten het ook zien! Kijk voor de andere webinars in onze Youtube-afspeelijst. Als je daarna nog vragen hebt of meer wilt weten, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn MijnWebsite-experts en helpen je graag verder. 

Bekijk alle webinars

 

Inzicht in je websitestatistieken

Je wil een website maken die goed bezocht wordt, maar hoe weet je of je op de goede weg bent? Via de ‘Stats’ van MijnWebsite heb je direct inzicht in hoeveel bezoekers jouw website krijgt en welke pagina’s ze het meest bezoeken. Zo weet jij precies welke pagina’s al succesvol zijn en welke pagina’s nog enige aandacht vereisen. Wil je jouw website beter vindbaar maken in Google? Lees dan onze SEO-blogs of schrijf je in voor de tutorials via e-mail! 

Je eigen webshop beginnen met MijnWebsite Winkel

Met MijnWebsite Winkel maak jij jouw droom om een eigen webshop te beginnen werkelijkheid. En dat op dezelfde, laagdrempelige manier als met de MijnWebsite builder. Een webshop bouwen met MijnWebsite Winkel is ook een kwestie van design kiezen en blokken slepen met de handige Drag & Drop-functie. Voeg zelf jouw productassortiment aan je website toe en je webshop is een feit!

Probeer de demo

Gratis MijnWebsite Lite bij een domeinnaam!

Weet je zeker dat je een website wil beginnen, maar twijfel je nog over welk CMS (Content Management System) je het fijnste vindt? Registreer alvast een domeinnaam en ga aan de slag met MijnWebsite Lite. Als MijnWebsite je goed bevalt, kun je altijd nog één van de grotere pakketten afnemen.

MijnWebsite Support

De klantenservice van Yourhosting helpt je graag met alle vragen rondom MijnWebsite. Neem contact op via telefoon, de reguliere chat, WhatsApp, Facebook of Twitter. Veelgestelde vragen over MijnWebsite vind je op de MijnWebsite supportpagina.

Blog maken met MijnWebsite

Ga je een blog beginnen? Gefeliciteerd! MijnWebsite Start is dan een goede keuze. Begin met het kiezen van een template in de MijnWebsite Builder en laat je creativiteit los in de content die je maakt. Het is niet moeilijk! Wat extra hulp nodig? We hebben een blog geschreven over blogs maken met MijnWebsite. 

Portfolio website maken

Met MijnWebsite maak je eenvoudig een portfolio-website. Zonder html-kennis richt je jouw website helemaal in zoals je wilt. MijnWebsite heeft een groot assortiment aan templates die je kunt gebruiken, er is zelfs een speciale categorie voor portfolio websites! 

Ook interessant

MijnWebsite Winkel

Wil je een eigen webshop beginnen? Maak dan gebruik van MijnWebsite Winkel. Kies een template, voeg je producten toe en start met de verkoop van je producten!

Meer over MijnWebsite Winkel

Webhosting

Kies voor onze hostingpakketten als je zelf wilt bepalen welke software en toepassingen je gebruikt. Kies je voor een hostingpakket? Dan maak je gratis gebruik van MijnWebsite. Daarnaast up- en downgrade je eenvoudig naar een ander pakket.

Meer over hosting

Altijd de beste support

Wij staan altijd voor je klaar met de beste ondersteuning voor MijnWebsite via WhatsApp, e-mail en chat. Ook 's avonds en op zaterdag, wel zo makkelijk. Als jij in je vrije uren aan je website werkt, zijn we altijd bereikbaar voor je vragen. 

Ga naar Support