De beste website builders

Bij Yourhosting bieden we verschillende tools aan om je website mee te maken. Kijk goed naar het doel van je website en je eigen technische kennis. Kies de software die het beste bij jou past.

Meest gekozen software

MijnWebsite

Met MijnWebsite maak je in een handomdraai je eigen website, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Kies je design, vul het met teksten en afbeeldingen en zet je website online!

MijnWebsite Winkel

Met MijnWebsite Winkel begin je eenvoudig je eigen webshop. Je kiest een design die bij jouw branche past, voegt de producten toe en start met verkopen.

WordPress

Met WordPress kun je eenvoudig zelf een website maken. We adviseren je dit pakket als je al enige ervaring hebt met websites maken.

Joomla!

Met deze populaire en gebruiksvriendelijke software bouw je zelf een website. Bijna alle instellingen zijn naar wens aan te passen. Joomla! kent ontelbare websiteontwerpen en functionaliteiten.

Overige gratis software installaties

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!