• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Je domeinnaam anoniem registreren met Privacy Protect

Als je een domeinnaam registreert, wordt vastgelegd dat je de eigenaar van de domeinnaam bent. Gegevens van de eigenaar zijn publiekelijk opvraagbaar via een systeem dat Whois (who-is) heet: www.who.is en www.sidn.nl. Wil je niet dat je gegevens in de Whois staan, neem dan Privacy Protect af voor slechts € 0.83 per maand per domeinnaam. Niet jouw, maar onze gegevens verschijnen dan in de Whois van je domeinnaam.

.nl-domeinnamen

Het registratieorgaan voor .nl-domeinnamen; de Stichting Internet Domeinnamen Nederland (SIDN) toont sinds 12 januari 2010 alleen de naam van de eigenaar, de registrar en de datum waarop de domeinnaam voor het eerst is geregistreerd. Adresgegevens zijn bij hen niet meer inzichtelijk voor publiek. Andere registratieorganen (zoals ICANN en DENIC) tonen adresgegevens wel via de Whois.

Generieke domeinnamen

ICANN is een organisatie die de controle en het beheer van de registratie van generieke domeinnamen waarborgt. Domeinnaamextensies die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld .com, .biz en .info. In tegenstelling tot de SIDN, toont de ICANN wel alle adresgegevens in de Whois.

Privacy Protect bij Yourhosting

Gebruik Privacy Protect voor slechts € 0.83 per maand per domeinnaam. Wij registreren je domeinnaam op naam van Yourhosting zodat onze gegevens in de Whois komen te staan. Jij bent de eigenaar van de domeinnaam. Wil je je domeinnaam bij een andere provider onderbrengen, dan dragen wij de registratie gratis aan je over zodat je kunt verhuizen.

Je kunt ook een bestaande registratie op Privacy Protect zetten. Voor het overdragen van de domeinnaam op naam van Yourhosting betaal je in de meeste gevallen € 4.96 per domeinnaam.

Privacy Protect bestellen

Ga je een domeinnaam registreren en wil je gebruikmaken van Privacy Protect? Registreer dan eerst de domeinnaam. Vraag vervolgens Pricacy Protect aan via het supportformulier. Je kunt hier ook Privacy Protect aanvragen voor domeinnamen die je al eerder hebt geregistreerd. Vermeld bij de aanvraag voor welke domeinna(a)m(en) je Privacy Protect aanvraagt. Na aanvraag plaatsen wij je domeinna(a)m(en) op Privacy Protect.

MyDomainProvider

Voor een aantal extensies handelt MyDomainProvider de privacy protect voor ons af. Wil je een klacht doorgeven (zoals spam of phishing) dan kan dat op de website van MyDomainProvider via ‘Report Abuse’. MyDomainProvider beoordeelt de klacht en neemt eventueel contact op voor meer informatie. Waar nodig onderneemt zij actie en informeert de betrokken partijen.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018