Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Anoniem je website hosten: volgens de wet of met Privacy ProtectStandaard voor alle generieke domeinnamen

Als je een domeinnaam registreert, wordt vastgelegd dat je de eigenaar van de domeinnaam bent. Deze gegevens waren veelal publiekelijk opvraagbaar via een systeem dat Whois (who-is) heet: www.who.is en www.sidn.nl. Volgens de privacywet AVG is het echter niet zomaar meer toegestaan deze gegevens te delen zonder dat je hiervoor toestemming geeft. Daarom bieden wij voor bepaalde typen domeinnamen Privacy Protect, een gratis service waarmee we jouw gegevens beschermen. Niet jouw, maar onze gegevens verschijnen dan in de Whois van je domeinnaam.


Privacy Protect: Voor alle generieke domeinnamen

Alle generieke domeinnamen registreren we standaard onder Privacy Protect. Generieke domeinnamen zijn domeinen zoals een .com.net of .app. Met Privacy Protect garanderen we dat jouw persoonsgegevens altijd beschermd zijn omdat we onze gegevens tonen in plaats die van de domeinnaam-eigenaar. Wij hosten je website anoniem.


Privacy Protect bij Yourhosting

Privacy Protect is een gratis service van Yourhosting. Voor alle Generieke domeinnamen registreren wij je domeinnaam op naam van Yourhosting zodat onze gegevens in de Whois komen te staan. Jij bent de eigenaar van de domeinnaam, alleen onze gegevens staan online. Je hoeft hier niets extra’s voor te doen, wij regelen standaard dat jouw generieke domeinnaam onder Privacy Protect wordt geregistreerd. Wel zo makkelijk. Wil je je domeinnaam bij een andere provider onderbrengen, dan dragen wij de registratie gratis aan je over zodat je jouw domein kunt verhuizen.


De AVG en Europese domeinnamen

Domeinnamen zoals .nl of .de zijn Europese domeinnamen. Deze domeinnamen vallen onder de privacywet AVG. Je persoonsgegevens zijn daarom onder deze wet beschermd en Privacy Protect is dan ook niet nodig. Heb je een niet-Europese domeinnaam, dan zijn andere voorwaarden van toepassing. Lees daarvoor de FAQ.

Registreer jouw domeinnaam met privacy protect

www.