.de domeinnaam logo van duitsland

Aan .DE slag met een Duitse domeinnaam


.de-domeinnaam binnen 1 minuut geregistreerd

Nu slechts € 8,-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Je eigen .de nu maar € 8,-

Oktoberfest, Bratwurst, Schlager en die Mannschaft. Het zijn allemaal typisch Duitse zaken. Dat geldt ook voor .de-domeinnaamextensies. De twee letters verwijzen namelijk naar onze oosterburen: Deutschland. Het land wordt steeds populairder als vakantiebestemming, maar een Duitse domeinnaam is al jaren in trek. Wist je namelijk dat .de wereldwijd tot de top drie van de meest populaire domeinnaamextensies behoort? En met circa 15 miljoen registraties is .de de op twee na populairste domeinnaam voor een land.

Voor Nederlandse bedrijven kan een .de zeer interessant zijn. Duitsland is namelijk dé belangrijkste handelspartner van Nederland. Als je zakelijk actief bent op de Duitstalige markt is een .de-domeinnaam essentieel. Een Duitser typt namelijk eerder .de dan .com of .nl in zijn adresbalk. Deze domeinnaam voelt direct vertrouwd aan en laat zien dat je rekening houdt met de lokale gebruiken. Wil jij ook aan .DE slag in Duitsland? Registreer dan vandaag nog een .de domeinnaam.

Voordelen van .de

Perfect voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in Duitsland
Uitstekend vindbaar in Duitse zoekmachines zoals google.de
Herkenbaar en vertrouwd voor Duitse websitebezoekers

Voorkom de ‘onveilig’- melding in browsers

Steeds meer browsers markeren websites zonder SSL als onveilig. Zo geeft Google Chrome een duidelijke melding weer dat websites zonder SSL-certificaat niet veilig zijn. Het gevolg? Minder conversies en minder sitebezoekers!

Meer over SSL

Waarom .de bij Yourhosting?

Leg eenvoudig je .de domeinnaam vast voor ons welkomsttarief van € 8,-. Bij verlenging van registratie betaal je het tweede jaar het standaardtarief van € 21,99.

Binnen een half uur na registratie actief
Forwarden / doorlinken / DNS inbegrepen bij je .de domeinnaam
Gratis telefonische helpdesk
 

Advies over je .de-domeinnaam

Is het gewenste .de-domein al in gebruik en ben je op zoek naar een andere geschikte domeinnaam? Of wil je meer weten over hoe je als bedrijf efficiënt kunt omgaan met je volledige portfolio aan domeinnamen? Wij willen je graag helpen met praktische nuttige tips, zoekopties zoekmogelijkheden en hulpmiddelen.

Huidige .de-domeinnamen verhuizen

Maak je al gebruik van een .de-domeinnaam? Je kunt dit domein dan verhuizen naar Yourhosting. Als je extra begeleiding wenst, maak dan gebruik van onze verhuisdienst voor domeinnamen. Wij ondersteunen je gründlich en pünktlich bij elke stap in het proces.

Diverse domeinnaamextensies

Wil je misschien ook domeinnamen met een andere extensie registreren? Bijvoorbeeld voor andere Duitstalige landen zoals .ch (Zwitserland), of .at (Oostenrijk) of .eu (Europa)? Je kunt bij Yourhosting meer dan 900 verschillende domeinnaamextensies registeren.

Registreer vandaag jouw .de domeinnaam voor  € 8,-

www.

Beheer van het .de-domein

De .de-domeinnaamextensie bestaat al sinds 1986. Destijds was de registratie in beheer van de faculteit van Computer Wetenschappen aan de Universiteit van Dortmund. Uni-dortmund.de was één van de eerste domeinnamen. Inmiddels valt het beheer onder de organisatie DENIC.

 

Voorwaarden.de-domeinnaam

De maximumlengte van een domeinnaam is 63 tekens. Sinds 2009 is het ook mogelijk om domeinnamen met slechts cijfers of (indien beschikbaar) 1 of 2 tekens te registeren. Naast cijfers mag je uiteraard ook gebruikmaken van letters van het Latijnse alfabet, bepaalde speciale karakters en koppelingstekens (behalve aan het begin en einde van de domeinnaam).