Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support, altijd bereikbaar
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Verkozen tot de snelste webhoster

Domeinnaamregistratie: wat kun je ermee?


Een domeinnaam heb je nodig om een website te maken. Een domeinnaam is als het ware je online adres. Hosting heb je nodig om je website ook zichtbaar te laten zijn aan bezoekers. Aan je domeinnaam kun je verschillenden pakketten of services koppelen. Kies welke dienst er bij je past aan de hand van onderstaande toelichting. Staan je wensen er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice.


Alleen registreren

Je domeinnaam veilig vastgelegd

Kies voor alleen registreren als je je domeinnaam wilt vastleggen zonder aanvullende diensten als doorlinken, DNS-beheer, e-mail, of webhosting. Je betaalt alleen de prijs van je domeinnaam.


MijnWebsite

In een handomdraai een eigen website

Bij elke domeinnaam die je vastlegt, krijg je gratis MijnWebsite Lite. Wil je meer mogelijkheden bekijk dan onze MijnWebsite-pakketten.


DNS-/redirectservice

Doorlinken of DNS bij je domeinnaam

Wil je je domeinnaam doorlinken naar een andere website, DNS beheren en de vindbaarheid van je domeinnaam in Google verbeteren met onze metatags wizard? Koppel dan voor slechts € 0,45 per maand DNS-/redirectservice aan je domeinnaam.

Aan eventuele extra domeinnamen bij een domeinnaam met E-mail-, Extra Small- of Small-pakket wordt ook standaard een DNS-/redirectservice gekoppeld.


E-mailpakket

Je persoonlijke of professionele e-mailadres

Wil je je eigen e-mailadres? Koppel je domeinnaam dan aan één van onze e-mailpakketten vanaf € 3,85 per maand. Met de gebruiksvriendelijke webmail check je je e-mail waar en wanneer je maar wilt, en geavanceerde spamfilters en een virusscanner dragen bij aan een optimale beveiliging. Je krijgt een onbeperkt aantal aliassen en kunt je domeinnaam doorlinken en DNS beheren.


Hostingpakket

Je website veilig online

Wil je een website, koppel dan één van onze complete hostingpakketten aan je domeinnaam. Met een hostingpakket plaats je je website op een van onze stabiele servers. Daarnaast kun je vanzelfsprekend doorlinken, DNS beheren en alle e-mailfaciliteiten gebruiken. Je hebt al een hostingpakket vanaf € 5,90 per maand.

Maak je website met één van onze gratis softwarepakketten.


VPS-hostingpakket

Website op een zelfstandige server

Wil je onafhankelijk zijn van de drukte van andere websites, kies dan voor VPS-hosting. Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele omgeving die op een volledig zelfstandige server wordt aangemaakt en gegarandeerde processorcapaciteit en RAM-geheugen heeft.

Meer over het verschil tussen shared hosting en VPS-hosting

Registreer jouw domeinnaam

www.

Is jouw website veilig?

Bescherm privacygevoelige informatie met een versleutelde verbinding. Gebruik SSL om de gegevens van je websitebezoekers te beveiligen. Wist je dat een website met een SSL-certificaat beter vindbaar is in Google?

Bekijk de voordelen van SSL