Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

het logo van .me tld

.me domeinnaam registreren


Een domein met persoonlijkheid!

Nu slechts  € 18.45

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Je .me-domeinnaam binnen 1 minuut registreren

Wist je dat dit domein de officiële domeinnaam is van Montenegro? De relatief jonge ccTLD bestaat pas sinds 2008, twee jaar nadat Montenegro onafhankelijk werd verklaard. Maar de .me extensie is niet alleen interessant voor inwoners van Montenegro, maar ook vooral voor persoonlijkheid!

.Me, myself and I. Dit domein draait om jouw product, dienst of persoon, wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen blog, cv of persoonlijke pagina? Heb jij een persoonlijke website of wil jij jezelf aan de buitenwereld laten zien, dan is de .me domeinnaam perfect voor jou.

Waarom .me registreren?

De perfecte plek om jouw persoonlijkheid te laten zien, bijvoorbeeld in een blog
Dé domeinnaam die draait om jouw handgemaakte producten of persoonlijke diensten
Ook geschikt voor creatieve domeinnamen zoals feliciteer.me

Verwerk je persoonsgegevens met je website?

Dan is een SSL-certificaat verplicht. Met SSL zorg je voor een versleutelde verbinding waardoor je privacygevoelige informatie beschermd. Heb jij een contactformulier, een betaalomgeving, een webshop, of bijvoorbeeld een aanmeldformulier voor een nieuwsbrief? Bestel dan nu een SSL-certificaat.

Bekijk de voordelen van SSL

Registreer je .me domeinnaam bij Yourhosting

Binnen 30 minuten na registratie online
Doorlinken naar een ander webadres voor maar € 0.45 per maand
Gratis website bij jouw .me domeinnaam
 

Veel mogelijkheden met .me

Met .me heb je eindeloze mogelijkheden. Denk eens aan creatieve domeinnamen als feliciteer.me of kies.me. Deze TLD is ook uitermate geschikt voor informatieve websites over meer dan 1500 woorden die eindigen op me zoals autis.me of toeris.me. Maar de domeinnaamextensie blijft de officiële extensie van Montenegro. Heb jij een product, dienst of app met banden in Montenegro, dan is de .me uiteraard ook geschikt voor jou.

Over jouw .me domeinnaam

Iedereen mag deze domeinnaam registreren. Gebruik de extensie bijvoorbeeld voor je bedrijf of voor privédoeleinden. Wel zijn er een aantal voorwaarden, zo mag je domeinnaam bestaan uit minimaal 3 tot maximaal 63 tekens. Controleer of jouw .me domeinnaam vrij is via onze domeinnaamchecker. Wil je advies over hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met een domeinnaam? Wij helpen je graag met nuttige tips en praktische informatie over domeinregistratie.

Gratis website bij jouw .me domeinnaam

Start jouw online avontuur met een eigen website. Bij elke domeinnaam krijg je gratis een MijnWebsite Lite, hiermee maak je in een handomdraai jouw persoonlijke visitekaartje. Technische kennis is niet nodig; je kiest een template en sleept en klikt zo een website in elkaar.

Registreer vandaag jouw .me domeinnaam voor € 18.45

www.

.me domeinnaam verhuizen

Heb je al een .me domeinnaam? Je .me domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is eenvoudig en snel. Heb je liever dat wij de domeinnaam-verhuizing voor je regelen? maak dan gebruik van onze extra verhuisservice. Wij helpen je graag!


Kies een van de vele andere extensies

Is jouw .me domeinnaam al bezet? Geen probleem! Bij Yourhosting kun je kiezen uit vele domeinnaam extensies. Kijk bijvoorbeeld ook naar .expert of .guru om jouw persoonlijkheid te laten zien. Wil je een webshop beginnen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van de .shop domeinnaam. Wil je juist een meer informatieve website, kies dan voor .info of .help.