het logo van .store voor winkels

.store-domeinnaam registreren


.store is het perfecte domein voor webshops en winkels

Nu slechts € 2,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

.Store domeinnaam registreren bij Yourhosting

Een eigen webwinkel of webshop? Dan is de .store-domeinnaam perfect voor jou. Met dit domein laat je direct zien waar je website voor staat. Ook als je een webshop wilt beginnen, is de .store-domeinnaam de perfecte start van je bedrijf. .Store is ook goed te gebruiken voor opslagplaatsen of opslag van data zoals softwaredevelopers. Je valt op tussen de zoekresultaten en klanten weten precies wat ze op jouw website kunnen doen. 

Een .store-domeinnaam is makkelijk te onthouden en kan goed gebruikt worden als onderdeel van je bedrijfsnaam, bijvoorbeeld www.second-hand.store, of www.shoes.store. De term ‘store’ is ook nog eens internationaal herkenbaar, handig als je webshop, winkel  of opslag actief is op de internationale markt. Tijdelijk registreer je jouw .store-domeinnaam voor slechts  € 2,99

Voordelen van .store

De perfecte domeinnaam voor je winkel of webshop
Kort, herkenbaar en makkelijk te onthouden
Ook internationaal te gebruiken
Veel domeinnamen zijn nog beschikbaar

Webshop of bedrijf? Kies voor een Extended Validation SSL!

EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je het meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats.

Meer over Extended Validation SSL

Bij Yourhosting krijg je meer:

Uitstekende support, 6 dagen per week
Binnen 30 minuten na registratie online
Vertrouwde en deskundige support
 

Over de .store domeinnaam

Van een lokale winkel tot winkelketen, van opslag van spullen tot opslag van data, .store is een domeinnaamextensie die voor veel doeleinden is te gebruiken. De minimale lengte voor de .store domeinnaam zijn 2 tekens. Verder kan .store door iedereen gereserveerd worden. De domeinnaam werd voor het eerst beschikbaar in april 2016. De uitgevende instantie is Radix. Er geldt een zogenaamde first-come, first-served principe voor de domeinnaam, registreer jij je gewenste domeinnaam eerst? Dan is deze voor jou. Alle letters van het alfabet mogen worden gebruikt, net als alle cijfers. Ook het koppelteken (-) mag in deze domeinnaam, alleen mag je domeinnaam niet beginnen of eindigen met het koppelteken. 

Inmiddels zijn er zo'n 200.000 geregistreerde domeinnamen met de extentie .store. Voor de .com-extensie zijn er al ruim 130 miljoen domeinnamen geregistreerd. Dit betekent dat er een grote kans is dat jouw gewenste .store-domeinnaam nog gewoon vrij is. begin je een online winkel en is de .com-variant al bezet? Dan is de .store een perfect alternatief. 

Beveilig je .store

Heb jij al gedacht aan een SSL-certificaat voor jouw .store website? Met een SSL-certificaat bescherm je privacygevoelige informatie met een versleutelde verbinding. Voor webshops is het zelfs verplicht. Verwerk je met jouw website persoonlijke gegevens zoals naam en betaalgegevens, dan heb je een SSL-certificaat nodig. Een SSL-certificaat is gratis bij alle shared hostingpakketten. Heb je liever een meer uitgebreid certificaat? Bekijk dan alle opties voor SSL-certificaten.

Advies over je .store-domeinnaam

Het verzinnen van een goede domeinnaam kan best lastig zijn. Is je .store-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Registreer vandaag jouw .store-domeinnaam voor  € 2,99

www.

.store-domeinnaam verhuizen?

Je .store-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Vul je domeinnaam in en verhuis deze direct naar Yourhosting. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het verhuisproces zodat jij zorgeloos kunt overstappen. De verhuizing verloopt veilig en je website blijft gewoon online. Lees meer over de verhuisservice voor domeinnamen.

Andere extensies voor jouw (web)winkel

.store is een perfecte extensie voor je webwinkel. Is jouw gewenste domeinnaam al bezet? Dan heb je voor jouw winkel nog veel andere geschikte extensies! Zoek je een meer algemene domeinnaamextensie, dan is .shop goed geschikt. Er zijn echter ook veel specifieke domeinnamen, bijvoorbeeld .clothing, speciaal als je kleding verkoopt, of .sale als jij je richt op aanbiedingen of outlets. Kies bij Yourhosting uit meer dan 900 domeinnaamextensies. 

Jouw gegevens zijn veilig

De .store domeinnaam is een zogenoemde generieke domeinnaam. De gegevens van de eigenaren van deze domeinnamen zijn publiekelijk toegankelijk via een centrale Whois-database. Wij vinden jouw privacy belangrijk, daarom doen we er alles aan om jouw gegevens te beschermen. Dit doen we proactief door alle generieke domeinnamen te registreren onder Privacy Protect een gratis dienst waarmee we onze gegevens invullen in de Whois-database. De domeinnaam is en blijft van jou, alleen onze gegevens staan in de database.