E-mail hosting: e-mailen met je eigen domeinnaam

Vanaf slechts
0,99
p/m voor de eerste drie maanden

Met e-mail op je eigen domeinnaam wek je een professionele indruk. Kies voor e-mailhosting van Yourhosting. Stel eenvoudig je e-mail in en mail gelijk met je domein. 

Kies direct je e-mailpakket

E-mail hosting bij Yourhosting

Met e-mail bij Yourhosting ben je vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Verstuur en ontvang veilig e-mail waar en wanneer je wilt. Maak daarbij onder andere gebruik van een onbeperkt aantal aliassen, geavanceerde anti spam- en virusoplossingen en onze gebruiksvriendelijke online webmail. Bij elk e-mailpakket is een uitgaande e-mailserver gratis inbegrepen. Door de goede beveiliging tegen spam, phishing en virussen is het ook nog eens heel veilig. 

Emailen met je domeinnaam

Met de e-mailpakketten van Yourhosting maak je op een eenvoudige manier je eigen e-mail aan. Registreer je domeinnaam in de domeinnaamchecker en maak daarna in de hostingmanager van Yourhosting je e-mailadressen aan. De e-mailhosting van Yourhosting geeft je alle functionaliteiten die de digitale communicatie van je bedrijf mogelijk maken. Dat is niet alleen goed voor de herkenbaarheid en professionaliteit, maar door de samenstelling van de pakketten weet je dat je ook altijd voldoende opslagruimte voor je emails hebt, genoeg e-mailadressen kunt maken en genoeg dataverkeer hebt. 

Voordelen van e-mail hosting

E-mailen met je domeinnaam
Uitgaande e-mailserver
Spamfilter en virusscan
Gratis gebruik van de webmail 

Standaard bij je e-mailpakket

Uitgaande e-mailserver
Afwezigheidsberichten
Webmail
Mailinglists
Spamfilter en Virusscan
Online helpdesk
Doorstuurservice
Kwaliteitsgarantie

Max

E-mailpakket

vanaf
10,99
0,99
/ mnd*
 • 20 GB e-mailruimte
 • Onbeperkt mailboxen
 • 2 GB std. mailboxgrootte
 • 15 GB max. mailboxgrootte
 • Onbeperkt aantal e-mailaliassen
 • Uitgaande e-mailserver (SMTP)
 • Antivirus en spamfilters

Start

E-mailpakket

vanaf
7,99
0,99
/ mnd*
 • 10 GB e-mailruimte
 • 50 mailboxen
 • 2 GB std. mailboxgrootte
 • 5 GB max. mailboxgrootte
 • Onbeperkt aantal e-mailaliassen
 • Uitgaande e-mailserver (SMTP)
 • Antivirus en spamfilters

*Introductiekorting geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd.

Meer specificaties

 
populair

Max

E-MAIL

Start

E-MAIL

E-mailruimte20 GB10 GB
MailboxenOnbeperkt50
Std. Mailboxgrootte2 GB2 GB
Max. mailboxgrootte15 GB5 GB
E-mailaliassenOnbeperktOnbeperkt
Max. domeinnamen11
Virusscanners
Webmail
Afwezigheidsberichten
Doorstuurservice
Mailinglists
Mailinglists
DNS-beheer
Uitgaande e-mailserver (SMTP)
FacturatieJaarlijksJaarlijks

Toegang tot je e-mail: altijd en overal

Mail van Yourhosting werkt altijd en overal. Met e-mailhosting is je e-mail vanaf elk apparaat bereikbaar. Kies zelf welk e-mailporgramma je gebruikt zoals Gmail of Outlook, maar je kunt ook gratis gebruik maken van de webmail. Deze is direct vanaf je browser benaderbaar. Natuurlijk veilig en versleuteld.

 

Yourhosting webmail
inbox zakelijke mail

E-mailhosting: lekker eenvoudig

E-mailen met je eigen domeinnaam is altijd een goed idee. Niet zonder reden is het al jaren een van de meest populaire communicatietechnieken. Je bent als ondernemer herkenbaar en het staat ook nog eens professioneler dan mailen vanuit bijvoorbeeld Hotmail of Gmail. Toch zijn er ook andere redenen om te gaan voor e-mailhosting. Zo is het scheiden van je privé mail en je zakelijke email goed voor het overzicht en gaan zaken niet door elkaar lopen. Liever toch één mailbox? Dan kun je ook je zakelijke mail laten doorsturen naar je privébox. 

Aan de slag met je eigen e-mailadres?

E-mailen met je eigen domeinnaam helpt bij de herkenbaarheid van je onderneming en staat ook nog eens professioneler dan jouwbedrijf@hotmail.com. met e-mailhosting van Yourhosting mail je vanaf je eigen domeinnaam. 

Kies je e-mailpakket

hostingmanager e-mail instellen

Van domein tot e-mailhosting 

Wil je aan de slag met e-mailhosting van Yourhosting? Volg dan onderstaande stappen: 

 1. Registreer een domeinnaam
 2. Kies je e-mailpakket 
 3. Maak een e-mailadres aan in de hostingmanager 
 4. Kies je mailbox
 5. Stel je mailbox in via een door jou gekozen programma. Gebruik hiervoor een van de stappenplannen! 

Klaar! je kunt nu e-mails versturen en ontvangen.

 

Meer over Email Hosting

Met e-mailhosting van Yourhosting mail je met je eigen domeinnaam. Je registreert je domeinnaam in de domeinnaamchecker en maakt vervolgens een e-mailadres aan in de hostingmanager. Je e-mailadres kan er dan zo uitzien: info@jouwbedrijfsnaam.nl. Natuurlijk kun je eindeloos variëren met het eerste deel, en ook de extensie hangt ervan af welke domeinnaam je registreert.

Hoe je e-mail instelt hangt ervan af welk e-mailprogramma je wilt gebruiken. Dit mag je zelf kiezen. Natuurlijk kun je ook altijd de webmail gebruiken. Gebruik ook deze instelhulp https://www.yourhosting.nl/support/e-mail/instellen/.

De webmail van Yourhosting werkt in principe hetzelfde als elk mailprogramma zoals Gmail of Hotmail. via de webmail heb je altijd en overal toegang tot je e-mail en verstuur je natuurlijk ook e-mail. Je bereikt webmail via webmail.yourhosting.nl

Ook interessant

Easymove

Snel en eenvoudig je e-mail verhuizen? Met verhuistool Easymove verhuis je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Geen software-installatie of IT-kennis nodig. 

Meer over Easymove

Exchange Online

Je zakelijke e-mail veilig in de cloud bij Microsoft. Altijd en overal bij je agenda en contacten met de uitgebreide Outlook Web App.

Meer over Exchange Online

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je e-mail op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!