• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten
Yourhosting Office365 logo

Veilig en snel
uw e-mail verhuizen

Zonder downtime en wanneer
het u uitkomt

Bestel vanaf 12.50

Als u overstapt naar een andere provider, dan wilt u dat uw e-mail eenvoudig meeverhuist. Met Easymove heeft u alles zelf in de hand. U verhuist stap voor stap uw e-mail, zonder dat u IT-kennis nodig heeft.

  • Verhuis zelf snel en veilig uw data
  • Geen software-installatie nodig
  • Verhuis meerdere mailboxen tegelijk
  • Plan uw verhuizing in

Eenvoudig data verhuizen

Easymove is de verhuistool waarmee u veilig en snel uw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities overzet wanneer u dat het beste uitkomt. De ideale oplossing voor zowel bedrijven als particulieren.

Easymove ondersteunt de bekende e-mailprogramma's zoals Office 365, Open-Xchange en Microsoft Exchange. U hoeft geen software te downloaden, Easymove werkt volledig in uw browser.

Bekijk welke e-mailprogramma's Easymove ondersteunt

Verhuizen zonder downtime

Data overzetten is simpel. Vul de gegevens op de webpagina in en start de verhuizing of plan deze in voor later. De data wordt automatisch overgezet terwijl u zich met andere zaken bezighoudt. Bovendien kunt u tijdens de migratie gewoon bij uw e-mail. Verhuis probleemloos meerdere mailboxen tegelijk en controleer de verhuisstatus op elk gewenst moment.

Veilig en betrouwbaar

Easymove is een beveiligde verhuistool. De e-mails worden één voor één overgezet van het huidige naar het nieuwe e-mailprogramma. Er gaat geen data verloren, zelfs niet wanneer de verbinding tijdelijk wordt verbroken.

Bestel nu Easymove

Bestel voor € 12.50 per mailbox

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018