Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen
Yourhosting Office365 logo

Veilig en snel
e-mail verhuizen

Zonder downtime en wanneer
het jou uitkomt

Bestel vanaf 12.50

Als je overstapt naar een andere provider, dan wil je dat je e-mail eenvoudig meeverhuist. Met Easymove heb je alles zelf in de hand. Je verhuist stap voor stap veilig al je e-mail, zonder dat je IT-kennis nodig hebt.

  • Verhuis zelf snel en veilig data
  • Geen software-installatie nodig
  • Verhuis meerdere mailboxen tegelijk
  • Plan je verhuizing in

Eenvoudig data verhuizen

Easymove is de verhuistool waarmee je veilig en snel al je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities overzet wanneer je dat het beste uitkomt. De ideale oplossing voor zowel bedrijven als particulieren.

Easymove ondersteunt de bekende e-mailprogramma's zoals Office 365, Open-Xchange en Microsoft Exchange. Software downloaden is niet nodig, Easymove werkt volledig in je browser.

Bekijk welke e-mailprogramma's Easymove ondersteunt

Verhuizen zonder downtime

Data overzetten is simpel. Vul de gegevens op de webpagina in en start de verhuizing of plan deze in voor later. De data wordt automatisch overgezet terwijl jij iets anders doet. Bovendien kun je tijdens de migratie gewoon bij je e-mail. Verhuis probleemloos meerdere mailboxen tegelijk en controleer de verhuisstatus op elk gewenst moment.

Veilig en betrouwbaar

Easymove is een beveiligde verhuistool. De e-mails worden één voor één overgezet van het huidige naar het nieuwe e-mailprogramma. Er gaat geen data verloren, zelfs niet wanneer de verbinding tijdelijk wordt verbroken.

Bestel nu Easymove

Bestel voor € 12.50 per mailbox

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018