Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

het logo van magento

Magento: voor een snelle webshop


Razendsnelle VPS-hosting voor jouw Magento webshop! Neem contact met ons op voor het juiste Magento-pakket voor jou. 

Neem contact op

 

Aan de slag met Magento-hosting? Neem contact met ons op!

Speciaal voor klanten die gebruik willen maken van Magento, bieden wij maatwerkoplossingen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Samen kijken we dan naar het meest geschikte VPS-pakket voor jouw wensen.

 

Meer specificaties

 

VPS M1

MANAGED

VPS M2

MANAGED

populair

VPS M3

MANAGED

VPS M4

MANAGED

RAM512 MB1024 MB2048 MB4096 MB
SWAP RAM1024 MB1024 MB1024 MB1024 MB
SSD Opslag25 GB60 GB80 GB100 GB
CPU Cores1234
Dataverkeer per maand150 GB1000 GB2500 GB5000 GB
50 GB extra schijfruimte---Optie
Processorshet logo van intel Intel 64bit hexacore (6 cores) 2.5 Ghz
BesturingssysteemUbuntuUbuntuUbuntuUbuntu
Back-upservice
Root toegang----
Maandelijkse onderhoud
SLA 3: 24/7 support
Premium VPS-monitoring
Looptijd3 maanden3 maanden3 maanden3 maanden

€ 42,-

Per maand

Bestellen

€ 55,-

Per maand

Bestellen

€ 70,-

Per maand

Bestellen

€ 110,-

Per maand

Bestellen

Wat is Magento?

Magento is het meest gebruikte CMS voor het maken en beheren van webshops. Magento is open source; er komen constant nieuwe extensies bij. Hierdoor is het een van de best ontwikkelde CMS’en voor webshops. Magento werkt het best op een VPS. Ook profiteren van de snelheid, updates en flexibiliteit van Magento? Kies dan voor een Managed VPS en installeer Magento als CMS. 

Magento Hosting

Voordat je de Magento webshop daadwerkelijk gaat bouwen, sluit je eerst de hosting van de webshop af. Met al onze VPS-pakketten maak je probleemloos gebruik van Magento. Je bent met een VPS in combinatie met Magento verzekerd van de beste kwaliteit en snelheid. Ook heb je met een VPS geen last van andere gebruikers op de server zoals je met shared hosting wel hebt. Hierdoor is je webshop altijd bereikbaar. We raden bij een Magento Webshop altijd een VPS aan. Lees meer over VPS. 

De voordelen van Magento

Software speciaal voor webshops
Het is gratis!
Open Source
Snelle laadtijd
Veel plugins en templates beschikbaar
Zoekmachine vriendelijk
Geeft duidelijke statistieken
 

Waarom Magento? 

Magento is al jaren topfavoriet als e-commerce systeem voor webshops. Het gebruiksvriendelijke CMS is ook in gebruik door grote namen als Nike, KLM en de ANWB. Een Magento webshop biedt dan ook eindeloos veel mogelijkheden waardoor jij je webshop kunt inrichten zoals je wilt. Doordat het Open Source is, heb je keuze uit veel plugins en templates die continu worden doorontwikkeld. Host jij je Magento op een VPS, dan is je webshop ook nog eens een stuk sneller.

Kies je VPS-pakket

Kies voor Magento!

Open Source

Continu in ontwikkeling om het beste CMS voor webshops te zijn én te blijven. 

Gratis te installeren

Installeer Magento gratis op je hosting- of VPS-Pakket. 

Goed voor SEO

Magento is volgens de SEO-standaarden ingericht. Zoekmachines en de gebruikers hiervan kunnen jouw webshop snel vinden. 

Flexibel

Veel mogelijkheden in onder andere templates, betaalmogelijkheden en catalogi.

Inzicht in statistieken

Overzicht van Google Analytics en webshopstatistieken in het account.

Integreer andere software

Magento is eenvoudig  te integreren met andere software zoals het populaire MailChimp. 

Supersnel

Hogere conversies door snelle laadtijden. Magento in combinatie met VPS is supersnel.

Maak voordeelacties aan

Heb je meerdere webshops? Deze beheer je allemaal in hetzelfde account.

Een webshop? Kies voor VPS!

Een Magento webshop vraagt over het algemeen om meer ruimte dan een normale webshop of website. Bij een Shared hostingpakket zorgt dit voor traagheid, wat niet prettig is voor de bezoekers van de webshop en bovendien ten koste gaat van conversies. Een Virtual Private Server (VPS) is een eigen virtuele server, waar je geen “last” hebt van andere websites, zoals je met Shared Hosting wel hebt. Hierdoor is je webshop sneller.

Een VPS vangt bezoekerspieken beter op waardoor je webshop altijd bereikbaar is. Lees meer over Managed VPS. Heb je specifieke wensen waar een M4 VPS niet aan voldoet? Neem dan contact met ons op voor een VPS op maat. 

Managed VPS bij Yourhosting

Geen zorgen over beheer, updates en onderhoud
Geschikt voor Magento 1 en Magento 2 webshops
Eenvoudig uit te breiden
Experts regelen back-ups, monitoring, updates en goede beveiliging
Vangt bezoekerspieken goed op
6 dagen in de week goede support 
Hoge snelheid
Gebruiksvriendelijke VPS-manager   

  Is een VPS M4 niet voldoende? 

  Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing. Vanaf een VPS 4 bieden we graag de mogelijkheid om in samenspraak een VPS-pakket op te stellen. Heb je behoefte aan meer capaciteit, extra RAM, dataverkeer of heb je wensen anders dan dat we bij een VPS M4 bieden? Neem dan contact met ons op.

   

  Webshop of bedrijf? Kies voor een Extended Validation SSL!

  Met een SSL-certificaat bescherm je privacygevoelige informatie via een beveiligde verbinding. Een SSL-certificaat zorgt voor vertrouwen bij je websitebezoekers en is goed voor de vindbaarheid in zoekmachines. Omdat je met jouw webshop persoonsgegevens verwerkt, onder andere bij de afhandeling van bestellingen, is een SSL-certificaat verplicht. EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je het meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats.

  Meer over Extended Validation SSL

  Voordat je begint met je Magento Webshop

  Wil jij een webshop starten? Dan heb je een domeinnaam, een VPS en een SSL-certificaat nodig. In 5 eenvoudige stappen ga jij aan de slag met jouw webshop. 

  1
  Kies je domeinnaam
  je eigen .nl voor maar € 1.-
  2
  Kies Managed VPS
  Vanaf  € 42,-p/mnd
  3
  Installeer een SSL-certificaat
  DV-certificaat voor  € 2,50 p/mnd
  4
  Download Magento
  En doorloop de installatiestappen
  5
  Start met bouwen
  Kies een template en ga aan de slag. 

  Download Magento

  Staat je VPS klaar? Dan is het alleen nog een kwestie van Magento downloaden. Dit doe je gratis via de website van Magento. Pak de bestanden uit via een FTP-programma, upload de Magento-website, ga naar de domeinnaam en doorloop de Magento-installatiestappen.  

  Download Magento

  De Magento Market Place

  Met de standaard Magento installatie creëer je een webshop waarin je al jouw producten en diensten presenteert en verkoopt. Maar je kunt meer met Magento. Haal meer uit je Magento webshop met de Market Place! Hier koop je allerlei extensies of plugins voor je webshop. Sommige zijn betaald, andere zijn gratis, maar allemaal voldoen ze aan de laatste technische eisen. Door de ruime keuze is het mogelijk jouw webshop volledig op maat te maken en zijn er oplossingen voor al jouw webshop-vragen.

  Bezoek de Market Place

  Meer over Magento

  Wat is Magento?

  Magento is een open source e-commerce systeem speciaal voor webshops. Vooral grotere webshops maken gebruik van Magento. Het CMS biedt veel mogelijkheden op het gebied van templates en plugins, waardoor je veel vrijheid hebt voor het maken van je webshop.

  Bieden jullie support op Magento?

  Maak je gebruik van Premium Support? Dan kun je bij ons terecht voor problemen met de installatie van jouw Magento Shop. Verder bieden we helaas geen ondersteuning voor Magento.

  Wat is een VPS?

  VPS staat voor Virtual Private Server, dit is een virtuele server die je niet hoeft te delen met andere websites, zoals wel het geval is met Shared Hosting. Dit is ook een van de grootste voordelen van VPS, jij bent de enige die dat deel van de server gebruikt, waardoor je site sneller is en je geen last hebt van andere gebruikers. Lees meer over VPS.

  Welk VPS-pakket heb ik nodig?

  Dit is afhankelijk van je wensen. Het voordeel van VPS is dat het makkelijk schaalbaar is. Is je M1 pakket bijvoorbeeld te klein geworden, dan schaal je eenvoudig op naar een groter pakket. Voor Magento Webshops raden we altijd een M3 of groter aan. Heb je meer specificaties nodig dan dat we aanbieden in het M4-pakket? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk VPS.

  Waar download ik Magento?

  Dat doe je op de website van Magento.

  Blogposts:

  Vergaande service

  Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

  Jarenlange ervaring

  We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

  Betrouwbaar

  We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!