Managed WordPress hosting


Altijd een veilige en up-to-date WordPress website zonder technisch gedoe met onze razendsnelle managed WordPress hosting.

Geen technisch gedoe

Onze experts zorgen dat je WordPress altijd up-to-date en veilig is en goed blijft werken.

Tot 5 keer sneller

Je website laadt tot wel 5 keer sneller door slimme optimalisaties speciaal voor WordPress websites.

WordPress Experts

Kom je er niet uit? Onze WordPress experts staan voor je klaar om je te helpen met je WordPress website.

Wat is managed WordPress hosting?

Managed WordPress hosting is webhosting dat net als WordPress hosting volledig geoptimaliseerd is voor het gebruik van WordPress. Hierdoor is je website sneller en veiliger en beschik je over alle tools voor een succesvolle website. Het managed gedeelte voegt hier extra gemak aan toe. Bij managed WordPress hosting zorgen onze experts voor het updaten van WordPress en je plugins en thema's. Hierdoor is je website altijd up-to-date en veilig en hoef jij je niet bezig te houden met ingewikkelde technische zaken, waardoor je veel tijd bespaart. 

Managed WordPress hosting

Interesse in managed WordPress hosting?

Heb je interesse in onze managed WordPress hosting? In 2022 gaan we onze managed WordPress hosting lanceren. Momenteel zijn we druk bezig met de ontwikkeling hiervan. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Vul dan onderstaande formulier in, dan brengen we jou als allereerste op de hoogte wanneer het beschikbaar is! 

Vanzelfsprekend bij managed WordPress hosting

Razendsnelle website
Inclusief de beste WordPress plugins 
WordPress alvast geïnstalleerd
50 gratis templates
Altijd veilig en up-to-date
Gratis SSL
WordPress support
100 dagen blijheidsgarantie

Veelgestelde vragen over managed WordPress hosting?

Om uit te leggen wat precies het verschil is tussen managed WordPress hosting en gewone webhosting zullen we gewone webhosting en WordPress hosting erbij betrekken, zodat we de verschillen duidelijk kunnen uitleggen. Gewone webhosting is webhosting dat in principe geschikt is voor elk website systeem. Hier kun je een website op maken waarbij je gebruikmaakt van het systeem Joomla, een zelf gecodeerde HTML website, of een WordPress website. De webhosting is niet geoptimaliseerd voor één specifiek systeem (CMS).

Bij WordPress hosting is de webhosting geoptimaliseerd voor WordPress. Dit betekent dat een website met een ander systeem niet of niet goed werkt op deze webhosting. Omdat er alleen WordPress websites draaien op deze hosting hoeft er geen rekening te worden gehouden met andere systemen. Hierdoor kan de configuratie van de server volledig worden geoptimaliseerd voor WordPress websites. Hierdoor is je website met WordPress hosting sneller en veiliger dan bij gewone webhosting. Daarnaast is WordPress alvast voor je geïnstalleerd, inclusief de beste plugins en graten templates. Je kan dus direct aan de slag, zonder dit zelf nog uit te zoeken.

Dan komen we nu uit bij de managed variant van onze WordPress hosting. Hier profiteer je van dezelfde voordelen als bij WordPress hosting, maar doen we er nog een schepje bovenop. Bij managed WordPress hosting zorgen wij als webhoster ook voor het updaten van je WordPress website. Denk hierbij aan het updaten van je plugins, je thema en het WordPress systeem zelf. Hierdoor hoef jij je nooit meer bezig te houden met technische gedoe en is je website altijd snel, veilig en up-to-date. De tijd die je hiermee bespaart kun je besteden aan de zaken waar jij goed in bent.

Managed WordPress hosting is zeer geschikt voor iedereen die een WordPress website wil maken of al een WordPress website heeft, maar niet genoeg tijd of kennis heeft om deze zelf up-to-date en veilig te houden. Wij zorgen ervoor dat je WordPress-installatie, je plugins en je thema up-to-date zijn en je website altijd razendsnel is. Ook kunnen we natuurlijk met je meedenken over hoe je jouw website nog sneller kunt maken.

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van onze managed WordPress hosting. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer managed WordPress hosting beschikbaar is? Vul dan het interesse formulier in op deze pagina. We sturen je dan direct een e-mail als het beschikbaar is. Kun je niet langer wachten? Bestel dan nu alvast onze WordPress hosting, dan kun je direct aan de slag en kunnen we je later overzetten naar onze Managed variant.