Plesk Control Panel


Ben je benieuwd in wat voor control panel je gaat werken als je webhosting of een managed VPS bestelt bij Yourhosting? Hier vind je een overzicht van ons control panel en wat je er allemaal mee kunt doen.

Kies direct je hostingpakket

Het Plesk control panel bij Yourhosting

Bij Yourhosting maken we gebruik van het Plesk control panel om je hostingpakket te kunnen beheren. Op deze pagina lees je alles over Plesk; waarom hebben wij hiervoor gekozen? Welke toffe features vind je in Plesk om je hostingpakket nog makkelijker en efficiënter te beheren?

Waarom Plesk hosting?

Bij Yourhosting hebben we voor Plesk gekozen omdat het één van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke control panels is. Met Plesk kun je heel eenvoudig je hostingpakket beheren. Dit is belangrijk omdat je voor het beheren van je website veel met Plesk te maken krijgt. Daarnaast biedt Plesk veel handige extensies om het beheren van je website makkelijker te maken.

Plesk control panel bij Yourhosting

Eenvoudig je hostingpakket beheren met Plesk
Binnen 1 klik applicaties installeren
Snel back-ups maken
Eenvoudig website bestanden beheren met de file manager
WordPress toolkit 
Nederlandstalige support 

Applicaties installeren met één klik

Het installeren van bijvoorbeeld WordPress veel gedoe? Niet wanneer je gebruikmaakt van Plesk! Dankzij de ingebouwde one-click installer kun je populaire applicaties zoals Joomla, WordPress, Drupal en vele anderen installeren met slechts één klik. Geen technisch gedoe dus met installaties en het aanmaken van databases. 

WordPress toolkit voor een eenvoudig WordPress beheer

Dankzij de handige WordPress toolkit in het Plesk control panel is het beheren van je WordPress website eenvoudiger dan ooit! Beheer en onderhoud kun je direct vanuit Plesk uitvoeren, zonder eerst in te loggen in WordPress.

  • Automatische updates van WordPress
  • Direct inloggen in WordPress vanuit Plesk
  • Plugins en thema’s beheren
  • Beveiliging van WordPress testen
  • Foutopsporing en onderhoudsmodus
  • Klonen van je website om updates te testen.

Aan de slag met Plesk als control panel? 

Bestel webhosting

Bestandsbeheer vanuit Plesk

Vanuit het Plesk control panel kun je eenvoudig je bestanden beheren, aanpassen met de handige editor, kopiëren en plakken. Een FTP-programma heb je dus niet meer nodig.

Dankzij de ingebouwde code-editor kun je bestanden direct vanuit Plesk aanmaken, aanpassen en opslaan, makkelijk toch?

Eenvoudig een back-up maken

Maak eenvoudig en automatisch een back-up (reservekopie) van je hostingpakket in Plesk. Met onze hostingpakketten kun je dagelijks een back-up laten maken van je hostingpakket met een retentie van twee dagen. Zo beschik je altijd over een recente back-up van je website.

Gaat er onverhoopt iets mis op je website? Het terugplaatsen van een back-up doe je zelf heel eenvoudig en zonder technisch gedoe, via Plesk.