Check of jouw perfecte domein beschikbaar is

Is je domeinnaam beschikbaar? Ga direct aan de slag met je website. Zodra jouw domein beschikbaar is, kun je namelijk direct aan de slag! Kies het domein dat je wilt en bestel gelijk de hosting of e-mail mee. Vanaf het moment dat je ziet dan je domein beschikbaar is tot echt aan de slag kunnen met je website, duurt ook maar even. Je domein registreren is ook zo gepiept! 

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Is de domein beschikbaar?

Gefeliciteerd! Dan kun jij nu aan de slag met jouw website of e-mailadres. Is de domein niet beschikbaar? Overweeg om een andere extensie te gebruiken, zoals .SITE, .SHOP of .ONLINE. De kans is dan groter dat je domein nog wel beschikbaar is. Vergeet ook zeker niet om meerdere varianten van je domeinnaam te registreren, zo weet je zeker dat de concurrentie er niet mee vandoor gaat. 

site, shop of online domeinnaam

In 3 stappen jouw website maken

1
Domein beschikbaar?
Kijk of de domein beschikbaar is via de domeinchecker.
2
Kies hostingpakket en CMS
Download een website builder naar keuze op je hostingpakket.
3
Vergeet SSL niet!
Beveilig je website met SSL.

Is je domeinnaam beschikbaar? Kies het CMS dat bij jou past

icon van mijnwebsite

MijnWebsite

Beginner

Zelf je website maken zonder technische kennis

Wil je zelf je website maken maar heb je geen kennis van html? Met MijnWebsite klik-en-sleep je gemakkelijk zelf je website in elkaar. MijnWebsite is perfect voor als je nog geen ervaring hebt met het maken van een website, of als je supersnel je website online wilt hebben. Installeer MijnWebsite eenvoudig in Mijn Account. 

icon van wordpress

WordPress

Beginner

Het populairste CMS ter wereld

Met WordPress richt jij je website precies in zoals jij dat wilt. Maak gebruik van het brede aanbod thema's, plug-ins en widgets voor je website. Een beetje ervaring met websites maken is wel handig als je kiest voor WordPress. Installeer WordPress eenvoudig in Mijn Account. 

Ga je een website maken? 

Ga meteen aan de slag met jouw website! Heb je je domeinnaam geregistreerd, download dan de whitepaper over het maken van je website! In de gids vind je onder andere uitleg over de producten die je nodig hebt voor jouw website, een uitgebreid stappenplan, tips en een handigheidje dat je ook op weg helpt. Vul het formulier in en krijg direct de whitepaper in je inbox. 

Of toch een webshop?

Doe dan mee met de Webshop Weekly! In deze challenge delen we praktische tips en stappenplannen over alles wat je moet weten over het opzetten en succesvol maken van je webshop! Met het praktijkvoorbeeld van Petra van Petra's Bloemenshop nemen wij je mee in het opzetten van een webshop aan de hand van verschillende thema's als content en afbeeldingen, SEO, de wet en marketing. 

Registreer nu je .nl-domeinnaam extra voordelig!

.NL is een van de meest populaire domeinnaamextensies in de wereld! Kijk of jouw domein beschikbaar is met een populaire .NL-domeinnaamextensie. Nu maar €1,- voor het eerste jaar!

Bestel direct

Gebruik je domein als e-mailadres!

Bij een hostingpakket krijg je naast de mogelijkheid om een website te maken, ook ruimte voor e-mail. Dit betekent dat je vanaf jouw domein kunt mailen, bijvoorbeeld: info@jouwdomein.nl.

Wil je je domein alleen gebruiken voor mailen? Dat kan ook met onze e-mailpakketten. Bekijk onze e-mailpagina en bepaal welk pakket bij jouw behoeften past.

E-mailpakketten

domeinnaam gebruiken voor e-mail

Registreer je domeinnaam

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis MijnWebsite
De beste support

Je domein registreren bij Yourhosting

Registreer je domein bij Yourhosting en je kunt direct aan de slag met jouw website. Maak gebruik van MijnWebsite Lite, een tool waarmee je gratis een basis-website maakt. Toch een wat uitgebreidere website nodig? Kies dan voor een hostingpakket. Dit kan eenvoudig via Mijn Account, of via de webshop.

Vergaande service

We vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent over Yourhosting. Daarom staat onze klantenservice 6 dagen in de week voor je klaar en onze chatbot Yar zelfs 24/7. Je kunt dus altijd terecht met je vragen en wij doen er alles aan om zo goed mogelijk antwoord te geven.

Doorlinken met je domein

Heb je al een website en wil je een domein registreren die je doorlinkt? Met onze DNS-service link je jouw domein door naar een andere website voor €0,45 per maand. 

domeinnaam doorsturen met DNS

Aan de slag met je domeinnaam? Deze artikelen helpen je!