Domeinnaam zoeken? 

Zoek je een domeinnaam? Gebruik de checker en kijk gelijk of je domeinnaam nog vrij is. Zoek je jouw domeinnaam, maar is deze niet meer vrij? Dan vind je tijdens je domeinnaam zoeken allerlei suggesties die nog wel vrij zijn. Dit kunnen varianties op de domeinnaam zijn, of andere extensies zoals .com of .nl. Heb je ook al gedacht aan webhosting

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische support

Domeinnaam zoeken

Een domeinnaam zoeken, daar kan even wat tijd inzitten. Als je weet wat je wilt, check dan binnen een paar seconden via Yourhosting of de gekozen domeinnaam nog vrij is. Is deze nog beschikbaar? Reserveer de naam dan direct online. Weet je nog niet precies wat voor domeinnaam je wilt? Bekijk dan welke domeinnamen er nog beschikbaar zijn.

 

Domeinnaam zoeken, online

Domeinen zoeken kan gemakkelijk online via Yourhosting. Via onze domeinnaamcheck weet je in korte tijd welke namen nog vrij zijn. Is jouw naam nog vrij? Registreer hem dan snel, voordat iemand anders er mee vandoor gaat!

Zoek je domeinnaam

Registreer tijdelijk je .nl-domeinnaam extra voordelig!

Registreer je .NL domeinnaam nu voor maar  € 0,49 voor het eerste jaar.

Bestel direct

Domeinnaam zoeken: 

Zoek je domeinnaam voor het registreren
 

Wil je een domeinnaam kopen? Zoek dan eerst op of je domeinnaam nog vrij is. Gebruik hiervoor de domeinnaamchecker, deze tool geeft je snel en eenvoudig aan of je gewenste domeinnaam met domeinnaamextensie nog vrij is. Is dit niet het geval? Dan geeft de suggestietool je veel bruikbare suggesties voor je domeinnaam of de domeinnaamextensie. Zoek je domeinnaam bij Yourhosting en registreer deze direct, dan ben je zeker van: 

Meer dan 15 jaar ervaring met domeinnamen en hosting
Live support: via telefoon, chat, Whatsapp e-mail helpen wij je zo snel mogelijk 

Domeinnaam zoeken? Let hierop:

Een goede domeinnaam vinden kan best een lastige opgave zijn. Je domeinnaam is namelijk mede-bepalend voor je online succes. Gebruik deze tips om een goede domeinnaam te vinden. 

Een domeinnaam zoeken:

  • Zoek een domeinnaam die niet te lang is. Kort werkt vaak beter dan hele lange domeinnamen. 
  • Gebruik een eenvoudige domeinnaam. streepjes of cijfers maken een domeinnaam vaak lastig te onthouden.
  • Kies de juiste extensie. Een .com voor een internationale website werkt vaak beter dan een .NL bijvoorbeeld. 
  • Maak je domeinnaam specifiek: gebruik bijvoorbeeld je voor- en achternaam voor een portfoliowebsite, of vertel in de domeinnaam precies wat je aan het doen bent. Je locatie vermelden kan ook heel nuttig zijn als je een lokale onderneming hebt. 

Domeinnaam gevonden? Registreer deze dan gelijk.

Coaching website voorbeeld

Zoek je domeinnaam

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
De beste support

Meer over domeinen

Om een domeinnaam te zoeken gebruik je de domeinchecker bovenaan de pagina. Het voordeel van de domeinnaam checker is dat deze bij het zoeken naar een domeinnaam ook allerlei nuttige suggesties geeft. Zo vind je goede of misschien wel betere variaties van je domeinnaam.

Is je gewenste domeinnaam bezet? Probeer dan eens te zoeken naar andere variaties van je domeinnaam. Misschien is het voor jou handig een plaatsnaam toe te voegen als je een regionale onderneming hebt, of misschien is een andere extensie ook wel beschikbaar.

Als je een domeinnaam zoekt heb je vast al veel ideeën wat je er mee wilt doen. Ga je een blog beginnen, heb je een bedrijfswebsite nodig, of ga je een webshop starten? Om je website beschikbaar te maken voor bezoekers heb je in ieder geval hosting nodig. Hierbij heb je keuze uit bijvoorbeeld WordPress hosting als je met WordPress aan de slag wilt. Super eenvoudig een website maken? Kies dan voor onze website maker: YourWebsite.

Tuurlijk! Kom je er met de domeinnaamchecker niet uit, ga dan gerust naar onze supportpagina en neem contact op met een van onze deskundige medewerkers.

Is je domeinnaam nog vrij? 

In het blog lees je alle ins en outs wat je kunt doen met je domeinnaam als deze nog vrij is. Lees het blog en ga vervolgens direct aan de slag. 

Lees het blog

Domeinnaam zoeken: ruime keuze uit exentsies

Een domeinnaamextensie is wat je achter een domeinnaam ziet staan, bijvoorbeeld .NL of .COM. bij het zoeken naar een domein is het ook goed om rekening te houden met de extensie. Zo werkt een regionale domeinnaam als .NL voor Nederland, of een .DE voor Duitsland goed als je in die landen vindbaar wilt zijn. Maar er zijn ook specifieke extensies die precies aangeven waar je website om gaat, zoals .shop of .store. Onderzoek dus ook de extensie die je wilt gebruiken als je zoekt naar een domeinnaam.
 

Zoek onderstaande domeinnaamextensies

Gelijk aan de slag!

Ga je een domeinnaam zoeken? Denk dan ook aan hosting voor je website. Hiermee maak je het mogelijk voor bezoekers om je website ook te bezoeken. Je hebt keuze uit verschillende soorten hosting. Hierop installeer je via een one-click-install gelijk WordPress, of ga je aan de slag met MijnWebsite. Dit is de meest gebruiksvriendelijke sitebuilder van Yourhosting.

Ik wil ook hosting

Kies je hostingpakket


Alles voor jouw online succes

Onze klantenservice staat klaar

Heb je hulp nodig met een domeinnaam zoeken? Stel je vraag aan onze klantenservice, zij helpen je graag verder. De klantenservice is zes dagen in de week bereikbaar via telefoon, chat, mail, Facebook en Twitter.

Premium Support

Met voorrang geholpen worden als je technische problemen ervaart? Met Premium Support heb je meteen hulp via een exclusieve telefoonlijn. Je krijgt hulp van een vast team met specialisten. Heb je behoefte aan telefonische support? Kies dan voor premium support. 

Website verhuizen

Wil je jouw website verhuizen naar Yourhosting? Wij nemen de zorg graag voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je met minimale downtime je website zo snel mogelijk over is. Zo beheer je alles op een plek, wel zo makkelijk. Liever zelf doen? Volg de verhuisprocedure