SoHosted is nu Yourhosting

SoHosted is sinds 1 januari 2022 onderdeel van Yourhosting. Vanaf 27 september 2022 is sohosted.com niet langer bereikbaar, je wordt dan automatisch doorgestuurd naar Yourhosting.nl, wanneer je SoHosted probeert te bezoeken. 

Maak je geen zorgen, bij Yourhosting bieden we dezelfde diensten en service als SoHosted. Sterker nog, door onze krachten te bundelen kunnen we je nog beter helpen. Zo bieden we ruimere openingstijden, meer contactmogelijkheden en hebben we nog meer hostingspecialisten om jou vragen snel en goed te beantwoorden. 

Ben je klant van SoHosted en ben je benieuwd wat er vanaf 27 september voor jou verandert?

Bekijk de informatiepagina

Waarom is SoHosted Yourhosting geworden?

Nooit eerder waren er zoveel online mogelijkheden om het succes van je website of bedrijf te laten groeien. Dat biedt veel kansen voor jou als klant, maar door ingewikkelde techniek kan het ook heel lastig zijn om die kansen te benutten. 

Door onze specialisten, technologie en gezamenlijke kennis bij elkaar te brengen kunnen we onze diensten eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Ook kunnen we beter je (technische) vragen beantwoorden én nieuwe diensten aanbieden waar veel vraag naar is. Als Yourhosting kunnen we je dus nog beter helpen! 

Meer over Yourhosting

Sohosted wordt Yourhosting
kantoor SoHosted

Over SoHosted 

SoHosted, soms geschreven als So Hosted, levert net als Yourhosting al meer dan 15 jaar hosting en domeinnamen aan zowel particulieren als bedrijven. Met een team van enthousiaste klantenservice medewerkers en door te focussen op de beste service is SoHosted uitgegroeid tot een van de meest klantvriendelijke hosters van Nederland. Deze positie willen we samen met Yourhosting verder versterken.

De afgelopen jaren was het kantoor van SoHosted gevestigd in Drachten. Doordat er steeds meer vanuit huis wordt gewerkt en we verdergaan als Yourhosting is ons kantoor voortaan gevestigd in Zwolle.  

 

Sohosted webhosting 

Met de webhosting van Sohosted kon je vertrouwen op snelheid, veiligheid en gratis SSL. Dat is nog steeds zo! De webhosting van Sohosted is net zo goed als bij Yourhosting. Ook bij Yourhosting profiteer je van bovenstaande voorbeelden en ben je altijd verzekerd van goede support, op wat voor kanaal je dan ook contact wilt opnemen. Wil je meer weten over de hosting van Yourhosting, dan vertellen wij je daar graag meer over 

Meer over Hosting

SoHosted webhosting
SoHosted domeinnaam

Sohosted Domeinnaam

Qua diensten kon je bij SoHosted natuurlijk terecht voor webhosting en domeinnamen. De diensten verschillen niet veel van het aanbod van Yourhosting. Naast populaire domeinextensies zoals .nl, .com, .be, en .eu is er ook keuze uit zogenaamde gTLD’s zoals .academy, .shop en .blog. Zo is er altijd een domeinnaam die bij jou past. 

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
Telefonische support

VPS van Sohosted

Heb je een grote webshop of juist een groot aantal kleinere websites? Dan is een VPS misschien interessant. Het is dan mogelijk om een Virtual private server af te nemen (VPS). Je hebt hierbij de keuze tussen een Managed VPS, waarbij de technische specialisten van SoHosted jouw server beheren, en een gewone VPS waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het technisch beheer.

Deze diensten zijn ook allemaal bij Yourhosting beschikbaar, als klant van SoHosted kun je dus ook met het aanbod van Yourhosting uit de voeten. Bovendien zullen we ons productaanbod de komende jaren uitbreiden met veel handige nieuwe diensten. Zo is het bij Yourhosting nu al mogelijk om Microsoft 365 af te nemen waardoor je volledig in de cloud kunt werken.. 

Managed VPS

 

Veelgestelde vragen over Sohosted

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of ga naar de uitgebreide FAQ

Ben je op zoek naar SoHosted inloggen? Klanten van SoHosted kunnen vanaf 27 september inloggen op Mijn Yourhosting (voorheen Mijn SoHosted ) via yourhosting.nl. Inloggen je eenvoudig door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken en vervolgens op ‘Mijn Account’.  Gebruik hiervoor de bij jou bekende inloggegevens.

Maak je gebruik van de SoHosted webmail? Geen zorgen, je kunt vanaf 27 september inloggen op de webmail via yourhosting.nl. Om gebruik te maken van SoHosted webmail hoef je geen software te installeren en in te stellen, dit werkt direct vanuit je browser op elke computer. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste inloggegevens van je e-mailadres. Lees hier meer informatie over: Hoe log ik in op de webmail?