Extra verhuisservice voor domeinnamen en websites

Een domeinnaam verhuizen is vrij eenvoudig. Toch zijn er uitzonderingen, bijvoorbeeld als er sprake is van meerdere websites of een groot economisch belang voor de klant. In zo'n geval is extra zorg nodig. Heb je te maken met onduidelijke procedures of een provider die niet meewerkt? Gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen en websites.

Gebruikmaken van deze extra verhuisservice? Geef dit dan aan bij je bestelling of neem met ons contact op.

Pakketinventarisatie

Advies nodig over de specifieke vereisten van je nieuwe hostingpakket? Wij maken graag een inventarisatie voor je. Ook geven wij advies over de indeling van je websites, domeinnamen, databases, modules en e-mailadressen.

Domeinnaaminventarisatie

Heb je je domeinnamen op verschillende locaties geregistreerd? Via één overdrachtsactie naar Yourhosting beheer je al je domeinnamen in één overzichtelijk pakket. Wij bekijken waar en hoe je je domeinnamen hebt geregistreerd en begeleiden je bij de verhuizing van deze domeinnamen.

Aantal domeinnamen
Inventarisatie p/domeinnaam
Instellingen p/domeinnaam
1-4 11.00 4.50
5-10 8.50 3.50
10+ 6.50 2.50

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Technische begeleiding

Heb je technische begeleiding nodig, zoals het instellen van applicaties of databases (domeinnaam-, e-mail- en website-instellingen via de Hostingmanager) of het fysiek uitvoeren van verhuizingen? Als je ons van de benodigde gegevens voorziet, nemen wij je werk graag uit handen. Yourhosting geeft technische begeleiding op basis van een uurloon van € 75.00.

Eenvoudig je e-mail verhuizen?
Met Easymove verhuis je stap voor stap je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Veilig en snel!

Easymove
Ook handig
Verhuisprocedure per domeinnaam

Voor elke domeinnaamextensie bestaat een verhuisprocedure. Benieuwd hoe jouw verhuizing in zijn gang gaat?

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018