Snelle ontwikkeling en hoge beveiliging
met je eigen website van Drupal

Drupal bij Yourhosting

Drupal is een softwarepakket waarmee je zeer uitgebreide websites bouwt. Er zijn duizenden beschikbare modules die je meteen kunt downloaden en gebruiken waardoor je veel functionaliteiten aan je website kunt toevoegen. Het volledige e-commercesysteem inclusief betaalmogelijkheid maakt Drupal ook zeer geschikt voor webshops. Drupal staat bekend om zijn snelle ontwikkeling en een hoge beveiliging. Voor het maken van een website met Drupal heb je over het algemeen goede computerkennis nodig.

Voordelen

  • Uitgebreid online fotoalbum
  • Versturen van e-cards
  • Eenvoudige koppeling WordPress
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen Drupal-website


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer Drupal

(in een paar klikken)

Bestel

Drupal-support

Drupal installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Drupal op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van Drupal? Kijk dan op onderstaande website:

Drupal Forum

Drupal-hosting

Wij hosten je Drupal-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!