Een eigen weblog maken


Bij Yourhosting maak je eenvoudig en snel je eigen weblog. Je kunt op drie manieren je eigen blog maken: met WordPress, onze gratis sitebuilder of door je domeinnaam te koppelen aan een bestaand blog.


Je eigen blog maken met WordPress

WordPress is weblog software waarmee je eenvoudig je eigen blog maakt. WordPress heeft een focus op vormgeving, webstandaarden en gebruiksvriendelijkheid. Met WordPress maak en beheer je eenvoudig en snel je eigen weblog.

WordPress is geschreven in de PHP-programmeertaal. Al je blogs, afbeeldingen en andere content worden opgeslagen in een MySQL-database. WordPress is technisch hoogstaand en blinkt vooral uit in gebruiksvriendelijkheid. Bovendien bepaal je, door thema's en plugins te gebruiken, zelf het ontwerp en de functionaliteit van je weblog.

Wil je een WordPress blog installeren? Maak dan gebruik van onze eenvoudige WordPress installatie. Hiermee installeer je zelf in enkele klikken je eigen WordPress blog!

Direct een website met wordpress bestellen

eigen wordpress blog maken


Je eigen domein doorlinken

Heb je al een eigen weblog op bijvoorbeeld Blogspot of Blogger? Koppel dan een eigen domeinnaam aan je blog. Registeer een domeinnaam in combinatie met een parkeer/doorlinkservice. Hiermee koppel je eenvoudig je domeinnaam aan je eigen weblog.

Is jouw website veilig?

Bescherm privacygevoelige informatie met een versleutelde verbinding. Gebruik SSL om de gegevens van je websitebezoekers te beveiligen. Wist je dat een website met een SSL-certificaat beter vindbaar is in Google?

Bekijk de voordelen van SSL