Start je eigen forum met phpBB
de community-oplossing voor je website

phpBB bij Yourhosting

Met phpBB maak je eenvoudig een zeer uitgebreid forum, waarop bezoekers van je website met jou en elkaar communiceren. Het programma heeft een gebruiksvriendelijke interface, een simpel en logisch administratiepaneel en een handig overzicht van veelgestelde vragen. Je bepaalt zelf of je een bezoeker zich eerst registreert of dat iedereen berichten mag plaatsen. Dankzij de vele beschikbare thema’s kun je phpBB geheel aanpassen aan de stijl van je website.

Voordelen

  • Zeer uitgebreid forum
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Rechten toekennen aan bezoekers
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen phpBB-forum


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer phpBB

(in een paar klikken)

Bestel

phpBB-support

phpBB installeren is heel eenvoudig. Heb je toch vragen over het installatieproces of updates, stel ze gerust via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van phpBB? Kijk dan op een van onderstaande websites:

phpBB Forum phpBB Handleiding

phpBB-hosting

Wij hosten je phpBB-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!