Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

logo van wordpress

In een handomdraai een professionele website met WordPress


Kies uit de vele thema’s die deze gebruiksvriendelijke software biedt

Vanaf slechts  € 2,- per maand

Bestel WordPress Hosting

WordPress bij Yourhosting

WordPress is een professionele websoftware waarmee je naast een blog, eenvoudig een schitterende website creëert. Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke software, flexibiliteit en wil je de keuze hebben uit vele thema’s en uitbreidingsmogelijkheden? Dan is WordPress de ideale software voor jou. Met de backend creëer je nieuwe artikelen en pagina’s, deel je afbeeldingen en video’s en installeer je thema’s en extensies. Alle opties zijn beschikbaar binnen enkele klikken, zonder dat je kennis van de technologie of HTML nodig hebt.

De voordelen van WordPress

Gebruiksvriendelijk
Geschikt voor blog én website
Veel uitbreidingsmogelijkheden

screenshots van wordpress websites

In 3 eenvoudige stappen een eigen WordPress-website

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1,-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2,-  p/mnd
3
Installeer WordPress
(in een paar klikken)

Beveilig je WordPress website met een SSL 

Bescherm privacygevoelige informatie via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat. Met het welbekende groene slotje en de https voor de URL straalt je WordPress-website vertrouwen uit en is je website beter vindbaar in Google!

Meer over SSL-certificaten

WordPress-support

WordPress installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van WordPress op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van WordPress? Kijk dan op de website van WordPress.

WordPress beveiligen   WordPress Forum
 

WordPress-hosting

Wij hosten je WordPress-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!