Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

logo van prestashop

Veel technische mogelijkheden met je eigen webshop van Prestashop


Snelle hosting voor je PrestaShop webwinkel

Vanaf slechts   € 2,-

Bestel PrestaShop Hosting

PrestaShop bij Yourhosting

Wil je een internationale webwinkel beginnen, dan is PrestaShop iets voor jou. Deze lichte software ondersteunt onder andere verschillende talen, munteenheden, belastingtarieven en tijdzones. Je kunt de beheeromgeving specifiek per persoon instellen. Eenmaal ingevoerde producten toon je eenvoudig binnen andere categorieën of beveel je aan op de homepage. En dat scheelt tijd. Het uploaden van afbeeldingen voor headers en advertentieblokken gaat merendeels via FTP. Enige technische kennis en ervaring raden we daarom aan.

De voordelen van PrestaShop

Geschikt voor internationale webshop
Specifieke beheeromgevingen
Producten aanbevelen op homepage

screenshots van verschillende prestashop webwinkels

In 3 eenvoudige stappen een eigen PrestaShop-webshop

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1,-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2,- p/mnd
3
Installeer PrestaShop
in een paar klikken

Webshop? Kies voor een Extended Validation SSL! 

EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je de meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats. 

Meer over SSL

PrestaShop-support

PrestaShop installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze PrestaShop installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van PrestaShop op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van PrestaShop? Kijk dan op onderstaande website:

PrestaShop Forum
handleiding met PrestaShop logo
 

PrestaShop-hosting

Wij hosten je PrestaShop-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!