Veel technische mogelijkheden
met je eigen webshop van Prestashop

PrestaShop bij Yourhosting

Wil je een internationale webwinkel beginnen, dan is PrestaShop iets voor jou. Deze lichte software ondersteunt onder andere verschillende talen, munteenheden, belastingtarieven en tijdzones. Je kunt de beheeromgeving specifiek per persoon instellen. Eenmaal ingevoerde producten toon je eenvoudig binnen andere categorieën of beveel je aan op de homepage. En dat scheelt tijd. Het uploaden van afbeeldingen voor headers en advertentieblokken gaat merendeels via FTP. Enige technische kennis en ervaring raden we daarom aan.

Voordelen

  • Geschikt voor internationale webshop
  • Specifieke beheeromgevingen
  • Producten aanbevelen op homepage
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen PrestaShop-webshop


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer PrestaShop

(in een paar klikken)

Bestel

PrestaShop-support

PrestaShop installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van PrestaShop op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van PrestaShop? Kijk dan op onderstaande website:

PrestaShop Forum

PrestaShop-hosting

Wij hosten je PrestaShop-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!