Eenvoudig en snel een
webshop beginnen

In 3 eenvoudige stappen een webwinkel starten

Met een domeinnaam en hostingpakket heb je de basisbenodigdheden voor je webshop in huis. Kies voor de webshop software die bij jou past
en jouw online winkel is snel online. De beste software om een webwinkel te maken hebben we hier al voor je uitgezocht.


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer software

(check de software hieronder)

MijnWebsite Winkel

Een webshop beginnen zonder kennis van HTML en CSS? Geen probleem. Met MijnWebsite Winkel kies je een template en klik je makkelijk en snel een eigen webwinkel in elkaar. Ga vandaag al aan de slag met jouw webshop!

MijnWebsite Winkel screenshot
  • Makkelijke drag-en-drop editor
  • Meer dan 120 templates
  • Meteen mobielvriendelijk

Meer info

OpenCart

OpenCart is een gratis en gebruiksvriendelijk systeem voor je webshop. De software is voorzien van veel betalingsopties zoals PayPal en iDEAL. Beheer op een overzichtelijke wijze alle producten, bestellingen en klanten

OpenCart screenshot
  • Ongelimiteerd aantal pagina’s
  • Uitgebreide betaalmodules
  • Overzichtelijk beheersysteem

Meer info

Prestashop

PrestaShop is ideaal om een internationale webshop te beginnen. PrestaShop ondersteunt veel verschillende talen, munteenheden en tijdzones. Daarnaast kun je per gebruiker een beheeromgeving instellen.

PrestaShop screenshot
  • Geschikt voor internationale webshop
  • Specifieke beheeromgevingen
  • Producten aanbevelen op homepage

Meer info

Webshop services

Webmasterservice

Heb je hulp nodig bij het maken van je webshop? Ons webmasterteam staat voor je klaar. Van het oplossen van foutmeldingen tot het updaten van je webshop-CMS, we bieden een snelle en voordelige oplossing.

Premium Support

Wil je zo snel mogelijk support ontvangen voor je webwinkel? Kies dan voor Premium Support. Hiermee staat een team van experts voor je klaar via een exclusief telefoonnummer. Bovendien krijg je binnen 4 uur reactie op mail.

Migratieservice

Overstappen naar Yourhosting en verzekerd zijn dat de verhuizing van je webwinkel soepel verloopt? Met onze Migratieservice naar jouw nieuwe webshop ondersteunen we je tijdens het proces zodat je webshop blijft werken en er geen data verloren gaat.

Een domeinnaam voor jouw webshop?

Ben je nog op zoek naar een geschikte domeinnaam voor jouw webwinkel? Kies dan .shop of .store. Met deze domeinnaamextensies weten jouw bezoekers direct dat ze online bestellingen kunnen plaatsen op jouw website. Bovendien zijn deze domeinnamen ook zeer geschikt voor webshops met internationale ambities. Zo ben jij meteen klaar voor de toekomst.

Registreer de domeinnaam voor je webshop

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!