.SHOP domeinnaam class=

.shop-domein registreren


Dé domeinnaam voor webshops en winkels

Nu slechts € 40.-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Telefonische en online support
Gratis website

.shop till you drop!

Ben jij de eigenaar van een webshop of ben je van plan om een webwinkel op te zetten? De perfecte domeinnaam is dan eindelijk beschikbaar! Met een .shop-domeinnaam weten bezoekers namelijk direct wat ze op jouw website kunnen doen: shoppen. Met .shop val je op tussen de zoekresultaten en het is daarmee dé domeinnaam voor de e-commerce en retailsector.

Een .shop-domeinnaam is, in tegenstelling tot .nl.be of .de, niet gebonden aan één taal of een specifieke regio. Dit maakt het voor jouw winkel veel makkelijker om met hetzelfde domein uit te breiden naar andere landen. Of je nu schoenen in de UK, gadgets in Frankrijk of stroopwafels in de Verenigde Staten verkoopt, met een .shop-domeinnaam ben je klaar voor de toekomst.

Voordelen van .shop

Dé domeinnaam voor je webshop of winkel
Direct duidelijk wat het doel is van je website
Kort, herkenbaar en makkelijk te onthouden
Geschikt voor internationale e-commerce activiteiten

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis website van MijnWebsite bij iedere domeinnaam
Binnen een half uur na registratie online
Vertrouwde en deskundige support
 

Bonus: gratis website bouwer

Bij Yourhosting krijg je meer dan alleen een .shop-domeinnaam. Je krijgt namelijk ook gratis toegang tot MijnWebsite Lite. Hiermee klik je snel een eigen website in elkaar. Wil je direct aan de slag met een webwinkel? Met MijnWebsite Winkel kun je eenvoudig een eigen webshop beginnen. Het is niet langer nodig om technische kennis te hebben op het gebied van HTML, CSS en Javascript. Dankzij dit kant-en-klare pakket is een webshop voor iedereen binnen handbereik. Maak je momenteel al gebruik van een webshop-CMS zoals Magento? Kijk dan even naar onze speciale Magento Hosting pakketten.

 

.shop-domeinnaam verhuizen?

Je huidige .shop-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting kan uiteraard ook. Onze verhuisservice voor domeinnamen is beschikbaar als extra aandacht en hulp nodig is. Heb je daarnaast hulp nodig bij het vinden van een alternatieve domeinnaam of wil je weten hoe je als webwinkel het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Hier kun je handige tips vinden en onze klantenservice staat voor je klaar.

Registreer vandaag jouw .shop-domeinnaam voor € 40.-

www.

De domeinnaam shop van Yourhosting

.shop is beschikbaar sinds 2016 en wordt beheerd door GMO Registry. Misschien is jouw gewenste .shop-domein inmiddels niet meer te koop. Geen probleem, naast .shop zijn er nog vele alternatieve domeinnaamextensies die interessant kunnen zijn voor jouw webwinkel. Wat dacht je bijvoorbeeld van .store of .sale? Of specifieke domeinnamen zoals .camera voor fotografiewinkels, .xxx voor erotische artikelen en .events voor online kaartverkoop. Heb je een winkel in Amsterdam, dan is .amsterdam uiteraard ook een goede keuze. In de uitgebreide domeinnaam shop van Yourhosting kun je meer dan 900 domeinnaamextensies vinden.