• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Je eigen .shop
Nu slechts € 40.00

.shop till you drop!

De perfecte domeinnaam voor jouw winkel is eindelijk beschikbaar! Met een .shop-domeinnaam laat je direct zien wat bezoekers op jou website kunnen doen, shoppen! Met .shop val je op tussen de zoekresultaten en het is de perfecte domeinnaam voor iedereen met een winkel of webshop.

Voordelen van .shop

  • De perfecte domeinnaam voor je webshop of winkel
  • Kort, herkenbaar en makkelijk te onthouden
  • Profiteer van veel nieuwe domeinnamen

Word lid van thuiswinkel.org
en krijg een gratis .shop

Met het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk laat jij aan al je bezoekers zien dat je een betrouwbare en veilige webshop hebt. Daarnaast koopt 72% van de online bezoekers eerder bij een webshop die dit keurmerk voert. Het zorgt dus direct voor meer conversie. Verder krijg je juridische hulp en toegang tot marktonderzoeken. En als je nu lid wordt krijg je een gratis .shop. Ideaal voor een unieke actiepagina tijdens de feestmaanden.

Lees meer

* Deze actie loopt t/m 30-03-2018. Bekijk de algemene voorwaarden.

Bij Yourhosting krijg je meer:

Advies over je .shop-domeinnaam

Is je .shop-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

.shop-domeinnaam verhuizen?

Je .shop-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018