.SHOP domeinnaam class=

.shop-domein registreren


Dé domeinnaam voor webshops en winkels

Van  € 44,99  nu slechts  € 2,99 voor het eerste jaar

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische support

.shop till you drop!

Ben jij de eigenaar van een webshop of ben je van plan om een webwinkel op te zetten? De perfecte domeinnaam is dan eindelijk beschikbaar! Met een .shop-domeinnaam weten bezoekers namelijk direct wat ze op jouw website kunnen doen: shoppen. Met .shop val je op tussen de zoekresultaten en het is daarmee dé domeinnaam voor de e-commerce en retailsector.

Een .shop-domeinnaam is, in tegenstelling tot .nl.be of .de, niet gebonden aan één taal of een specifieke regio. Dit maakt het voor jouw winkel veel makkelijker om met hetzelfde domein uit te breiden naar andere landen. Of je nu schoenen in de UK, gadgets in Frankrijk of stroopwafels in de Verenigde Staten verkoopt, met een .shop-domeinnaam ben je klaar voor de toekomst.

.SHOP is tijdelijk extra voordelig te registreren! Je betaalt slechts  € 2,99 voor het eerste jaar. 

Voordelen van .shop

Dé domeinnaam voor je webshop of winkel
Direct duidelijk wat het doel is van je website
Kort, herkenbaar en makkelijk te onthouden
Geschikt voor internationale e-commerce activiteiten

het logo van .shop

Zie je .shop? Dan zit je goed.

Heb jij een webshop of wil je er een beginnen? Kies dan voor een korte, herkenbare domeinnaam, kies voor .shop. Bij Yourhosting kost een .shop nog geen 3 euro!

het logo van .shop

Webshop of bedrijf? Kies voor een Extended Validation SSL!

EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je het meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats.

Meer over Extended Validation SSL

Bij Yourhosting krijg je meer:

Binnen een half uur na registratie online
Vertrouwde en deskundige support
 

.shop-domeinnaam verhuizen?

Je huidige .shop-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting kan uiteraard ook. Onze verhuisservice voor domeinnamen is beschikbaar als extra aandacht en hulp nodig is. Heb je daarnaast hulp nodig bij het vinden van een alternatieve domeinnaam of wil je weten hoe je als webwinkel het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Hier kun je handige tips vinden en onze klantenservice staat voor je klaar.

Registreer vandaag jouw .shop-domeinnaam voor  € 2,99

www.

Een webshop? Kies voor een VPS! 

Snel, sneller, snelst! De eisen voor online shoppen worden steeds hoger. Door middel van een VPS (Virtual Private Server) vangt jouw website bezoekerspieken zonder problemen op. Bovendien heb je op een VPS meer opslagruimte waardoor je al jouw producten kunt aanbieden. Kies je voor Managed VPS? Dan heb je geen technische kennis nodig, wij verzorgen het onderhoud en het beheer van je VPS, zodat je zeker weet dat jouw webshop altijd razendsnel en altijd online is.

Kies voor VPS

De domeinnaam shop van Yourhosting

.shop is beschikbaar sinds 2016 en wordt beheerd door GMO Registry. Misschien is jouw gewenste .shop-domein inmiddels niet meer te koop. Geen probleem, naast .shop zijn er nog vele alternatieve domeinnaamextensies die interessant kunnen zijn voor jouw webwinkel. Wat dacht je bijvoorbeeld van .store of .sale? Of specifieke domeinnamen zoals .camera voor fotografiewinkels, .xxx voor erotische artikelen en .events voor online kaartverkoop. Heb je een winkel in Amsterdam, dan is .amsterdam uiteraard ook een goede keuze. In de uitgebreide domeinnaam shop van Yourhosting kun je meer dan 900 domeinnaamextensies vinden.