een logo van .email domeinnaam

.email-domeinnaam registreren


E-mail verzenden en ontvangen via Yourhosting

ben je op zoek naar E-mail Hosting? Meer informatie over e-mail vind je hier!

Nu slechts € 29,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Registreer .email-domein voor slechts  € 29,99

Maak jij veel gebruik van e-mail? Je bent niet de enige. Ongeveer de helft van de wereldbevolking (3,8 miljard) maakt gebruik van dit communicatiemiddel. Ondanks de opkomst van andere kanalen zoals WhatsApp en social media worden er dagelijks nog steeds meer dan 280 miljard e-mails verzonden en ontvangen. Dit aantal zal volgens schattingen zelfs toenemen naar 333 miljard in 2022.

E-mail is en blijft daarmee een zeer belangrijke vorm van communicatie voor individuen en organisaties. Dat verdient uiteraard een eigen domeinnaam en in 2014 is daarom .email geïntroduceerd. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld jouw-bedrijfsnaam.email te registreren. Gebruik dit domein voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en de individuele e-mails van werknemers.

.email voordelen

Direct duidelijk dat je domeinnaam voor e-mails wordt gebruikt
Perfect voor het versturen van nieuwsbrieven
Beperk het risico van blacklist registratie van je websitedomein

Is jouw website veilig?

Bescherm privacygevoelige informatie met een versleutelde verbinding. Gebruik SSL om de gegevens van je websitebezoekers te beveiligen. Wist je dat een website met een SSL-certificaat beter vindbaar is in Google?

Bekijk de voordelen van SSL

Waarom .email bij Yourhosting?

Binnen 30 minuten na registratie al online
Stuur bezoekers door naar je website
Uitstekende support, 6 dagen per week
 

Redirect .email naar jouw website

Jouw .email-domeinnaam gebruik je hoogstwaarschijnlijk voor het versturen van e-mails en digitale nieuwsbrieven. Klanten die jouw .email-domeinnaam intypen in een internetbrowser wil je uiteraard wel automatisch doorverwijzen naar je reguliere website. In dat geval kun je gebruikmaken van onze handige DNS-redirectservice.

 

Voorkom een blacklist registratie van je website

Om digitale nieuwsbrieven te mogen versturen is een opt-in uiteraard altijd noodzakelijk. Maar soms kan het voorkomen dat jouw e-mail toch wordt aangemerkt als spam. Door nieuwsbrieven te versturen via een eigen .email domeinnaam, beperk je de risico’s van een spamlijstregistratie van je reguliere .nl of .com domeinnaam. Tegelijkertijd behoud je met een .e-mail-domein wel de voordelen van de herkenbaarheid van jouw bedrijfsnaam. Twee vliegen in één klap.

Registreer vandaag jouw .email domeinnaam voor  € 29,99

www.

Office 365-instellingen voor .email-domein

Maakt jouw organisatie al gebruik van Office 365 voor het versturen en ontvangen van e-mails? Als beheerder van het Office 365-account kun je dan op een eenvoudige wijze je nieuwe .email-domeinnaam toevoegen en verifiëren. Hierdoor kunnen jouw werknemers binnenkort al e-mails zoals werknemer@bedrijfsnaam.email versturen. Wil je direct aan de slag? Volg dan de beschreven stappen in onze Quick Start Guide voor Office 365.

Hulp bij je domeinnaam?

Is je .email-domeinnaam niet meer beschikbaar en wil je graag hulp bij het vinden van een alternatieve domeinnaam? Kijk bijvoorbeeld ook naar .info.online of .website. Wil je weten wat de aanvullende mogelijkheden zijn voor je domeinnaam? Ontdek welke pakketten of services je allemaal kunt koppelen. Kom je er zelf niet uit? Geen probleem, onze klantenservice is beschikbaar om je hierbij te helpen.

Jouw .email-domeinnaam verhuizen

Heb je in het verleden een .email-domeinnaam of andere domeinnaam geregistreerd bij een andere hostingpartij en wil je deze graag verhuizen naar Yourhosting? Dat is snel en eenvoudig geregeld. Heeft je verhuizing misschien extra zorg nodig, dan kun je ook gebruikmaken van onze handige domeinnaam verhuisservice.


Geschiedenis van e-mail

Het beheer van .email wordt geregeld door de organisatie Donuts. Het is sinds 2014 mogelijk om een .email-domeinnaam te registeren. E-mail is als communicatiemiddel echter veel ouder en is zelfs ouder dan het internet. Wist je dat de eerste vormen van elektronische mail al werden geïntroduceerd in de jaren 60 van de vorige eeuw? In 1971 werd de eerste e-mail over een computernetwerk verzonden. Sinds 1995 is het gebruik van e-mail enorm toegenomen dankzij de algemene beschikbaarheid van internet.