dit is het logo van .online domeinnaam

Is jouw website al .online?


Registreer .online bij Yourhosting

Tijdelijk slechts  € 44,99 € 2,99 per jaar

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Jouw .online-domeinnaam nu slechts € 2,99

We leven in een online wereld. Online bereikbaarheid is tegenwoordig vanzelfsprekend. Als bedrijf of persoon wil jij uiteraard ook laten zien dat je online bent. .online is dé domeinnaam om dit aan te tonen en heeft vele toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan startups, online webshops, of gewoon om te laten zien dat jij een digital native bent. Daarnaast is .online ook heel makkelijk te onthouden. 

Bij populaire extensies als .nl en .com zijn al veel domeinnamen geregistreerd, dit is (nog) niet het geval bij .online waardoor nog veel domeinnamen beschikbaar zijn. In tegenstelling tot een .nl-domeinnaam is .online ook wereldwijd te gebruiken. Online wordt namelijk herkend als woord in meer dan 24 talen. Het is daarmee ook uitermate geschikt voor internationale websites.

.Online is tijdelijk beschikbaar voor het actietarief van  € 2,99 voor het eerste jaar. Het normale tarief is € 44,99 per jaar. Maak nu gebruik van dit actietarief!

Voordelen van .online

Wereldwijd te gebruiken
Laat zien dat je online bent
Goed alternatief voor .com

Verwerk je persoonsgegevens met je website?

Dan is een SSL-certificaat verplicht. Met SSL zorg je voor een versleutelde verbinding waardoor je privacygevoelige informatie beschermd. Heb jij een contactformulier, een betaalomgeving, een webshop, of bijvoorbeeld een aanmeldformulier voor een nieuwsbrief? Bestel dan nu een SSL-certificaat.

Bekijk de voordelen van SSL

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis telefonische helpdesk
Binnen een half uur .online
Ons supportteam staat 6 dagen per week voor je klaar
 

.online is populair

.online wordt beheerd door Radix en is nog maar beschikbaar sinds 2015. Deze extensie was echter direct populair. In de eerste 24 uur na de lancering werden er namelijk meer dan 38.000 .online-domeinnamen geregistreerd. Inmiddels zijn er circa 850.000 .online-domeinnamen online. Ondanks deze sterke groei zijn er nog voldoende mogelijkheden om jouw geschikte domeinnaam te registeren. .online is daarmee de ideale domeinnaamextensie voor startende bedrijven en nieuwe websites, vooral als je je richt op een online doelgroep.

Registreer vandaag jouw .online domeinnaam voor  € 2,99

www.

Voorwaarden .online-domeinnaam

Iedereen kan een .online-domeinnaam registeren. Er gelden echter wel een aantal voorwaarden. De domeinnaam moet minimaal uit drie en maximaal 63 karakters bestaan. Hierbij kun je kiezen uit letters, cijfers en een koppelteken. Het koppelteken mag echter niet aan het begin of het einde staan.

Advies over je .online-domeinnaam

Misschien is je gewenste .online-domein al bezet en wil je graag hulp bij het vinden van een alternatief? Of wil je misschien advies bij het beheer van je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag met deze nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Verhuizing? Blijf altijd online

Je kunt je huidige domeinnamen ook eenvoudig verhuizen naar Yourhosting. Wil je graag wat extra begeleiding bij het verhuisproces? Maak dan gebruik van onze handige verhuisservice zodat we je kunnen helpen bij iedere vereiste stap. Zo weet je zeker dat jouw website altijd online blijft!

Alternatieve domeinnaamextensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Geen probleem, bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met vele verschillende extensies. Goede alternatieven voor .online zijn bijvoorbeeld .net en .website. Daarnaast is .expert een goed alternatief voor een persoonlijke website of .shop voor je webwinkel. Bij Yourhosting kun je kiezen uit meer dan 900 domeinnaamextensies.