• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Je .be-domeinnaam binnen 1 minuut registreren

Registreer eenvoudig je .be-domeinnaam voor ons welkomsttarief van € 8.00 Bij verlenging van registratie betaal je het tweede jaar het standaardtarief van € 12.00.

  • Binnen 30 minuten na registratie online;
  • Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0.41 per maand;
  • Goed vindbaar in Belgische zoekmachines.
  • Gratis website bij iedere domeinnaam

Advies over je .be-domeinnaam

Is je .be-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Je .be-domeinnaam verhuizen?

Je .be-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Over de .be-domeinnaam

Herkomst België
Gebruik Voor algemeen en commercieel gebruik.
Aantal .BE domeinnamen Ruim 1 miljoen (statistieken)
Registraties beschikbaar voor Iedereen ter wereld
Minimale registratieperiode 1 jaar
Voordelen Gericht op de Belgische markt, beter vindbaar in Google.be

Voorwaarden .be-domeinnaamregistratie

Een .be domeinnaam bestaat uit minimaal twee tekens, maximaal 63 tekens en tenminste twee letters. Een .be-domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met een koppelteken ("-"). Een koppelteken op de derde en vierde positie is ook niet toegestaan.

Geschiedenis .be-domeinnaam

.be is de extensie voor domeinnamen van België en sinds1989 actief. Tussen 1989 en 2000 lag de administratie van de .be-domeinnaam in handen van Pierre Verbaeten van de Katholieke Universiteit Leuven. Vanaf 2000 ligt de controle over .be bij DNS Belgium. In totaal zijn er al meer dan een miljoen .be-domeinnamen geregistreerd. Meer over .be lees je op DNS.be of Wikipedia.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018