.be logo domeinnaam van belgië

.BE awesome met jouw Belgische domeinnaam


Registreer jouw .be-domein bij Yourhosting

Nu slechts € 4,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische support

Claim jouw .be-domeinnaam voor slechts € 4,99

Shoppen in Antwerpen, uitwaaien aan de kust of wandelen in de Ardennen. België is erg in trek bij Nederlandse toeristen. Dit geldt ook visa versa. Jaarlijks komen er miljoenen Belgen naar Nederland. Dit is een enorme afzetmarkt voor ondernemers. Met een .be-domeinnaam kun je deze groep bereiken voordat ze naar ons land komen. Een be-domein is ook uitermate geschikt voor een webshop.

Op het gebied van handel is er ook een sterke relatie tussen onze landen. Na Duitsland is België namelijk onze belangrijkste handelspartner. Doe jij zaken in België of ben je dit van plan? Kies dan voor een .be-domeinnaam. Wist je dat er daarnaast in België maar liefst drie officiële talen zijn? Kies voor een Nederlandse, Franse of Duitse website. Of natuurlijk alle drie. Met een .be kun je alle kanten op!

Voordelen .be

Dé domeinnaam voor bedrijven die actief zijn in België
Goed vindbaar in Google.be
Direct herkenbaar voor bezoekers uit België
Bruikbaar voor Nederlandse, Franse en Duitse website

Webshop of bedrijf? Kies voor een Extended Validation SSL!

EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je het meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats.

Meer over Extended Validation SSL

Je .be domeinnaam registreren

Registreer eenvoudig je .be-domeinnaam voor het instaptarief van € 4,99. Bij verlenging van je registratie betaal je het tweede jaar het standaardtarief van € 21,99.

Binnen een half uur na registratie is je domeinnaam actief
Je domeinnaam gratis forwarden of doorlinken
 

Belgische klanten van Nederlandse webwinkels

Nederlandse webshops zijn de laatste jaren erg in trek bij Belgische consumenten. Belgen besteden jaarlijks miljarden aan online inkopen bij Nederlandse webwinkels. Heb jij een webwinkel of ben je van plan om er één te beginnen? Registreer dan naast een .nl-domeinnaam ook meteen een .be-domein. Met dit domein creëer je meer vertrouwen bij Belgische websitebezoekers. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een internationale domeinnaam zoals .shop.

Goed voor ranking in Google.be

Richt jij je met je onderneming of webwinkel op Belgische klanten? Een .be-domeinnaam kan je dan ook goed helpen bij je zoekmachineoptimalisatie. Google houdt namelijk van gelokaliseerde content. Door gebruik te maken van .be geeft je meteen aan bij Google dat jouw website zich richt op bezoekers uit België. Dit kan een positieve invloed hebben op jouw ranking in Google.be. SEO is uiteraard afhankelijk van vele factoren maar alle beetjes helpen. Kies daarom voor .be!

Registreer vandaag jouw .be-domeinnaam voor  € 4,99

www.

Over jouw .be domein

Is jouw .be-domeinnaam al bezet en zoek je naar een andere goede domeinnaam? Wij helpen je graag verder met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen. Ook helpen wij je graag bij de vraag hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio.

 

.BE verhuizen

Heb je al een domeinnaam en wil je deze verhuizen naar Yourhosting? Dat is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, maak dan gebruik van onze verhuisservice. Met deze service ondersteunen wij je bij elke stap in het proces.

 

Over de .be domeinnaam extensie

.be is de extensie voor domeinnamen van België en is al sinds 1989 actief. Tussen 1989 en 2000 lag de administratie van de .be-domeinnaam in handen van Pierre Verbaeten van de Katholieke Universiteit Leuven. Vanaf 2000 ligt de controle over .be bij DNS Belgium. In totaal zijn er al bijna anderhalf miljoen .be-domeinnamen geregistreerd.

Voorwaarden .be domeinnaam extensie.

Iedereen over de hele wereld kan een .be domeinnaam registreren voor algemeen en commercieel gebruik. De minimale registratieperiode is een jaar. Doe je zaken in België? Dan is een .be domeinnaam beter vindbaar in Google.be. Een .be domeinnaam bestaat uit minimaal twee tekens, maximaal 63 tekens en tenminste twee letters. Verder mag een .be-domeinnaam niet beginnen of eindigen met een koppelteken ("-"). Een koppelteken op de derde en vierde positie is ook niet toegestaan.

Andere extensies

Is jouw .be domeinnaam al bezet? Via DNS België kun je checken wanneer de domeinnaam geregistreerd is. Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies. Gebruik bijvoorbeeld .com of .eu voor een internationale website. Je kunt ook kiezen voor .de voor een Duitstalige website, .fr voor een Franstalige website of .nl voor een Nederlandse website. Hier bekijk je alle beschikbare extensies.