• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

E-mailadressen aanmaken

Stel via de Hostingmanager eenvoudig zelf je e-mailadressen in. Bij het aanmaken van e-mailadressen (bijvoorbeeld jenaam@jedomeinnaam.nl) kun je kiezen tussen e-mailaccounts en e-mailaliassen.

Wil je direct aan de slag? Lees dan de handleiding over het aanmaken van e-mailadressen of de bekijk onze instructievideo's.

E-mailaccount aanmaken

Nieuwe e-mailbox of –gebruiker aanmaken

Maak een nieuw e-mailaccount aan voor jenaam@jedomeinnaam.nl. De gebruiker van deze e-mailbox krijgt eigen gebruikersgegevens.

Stel je account in via ‘E-mail configuratie’ in de Hostingmanager. Klik op ‘Nieuw adres’ en vul je nieuwe e-mailadres in. Kies voor ‘Nieuwe popbox van de volgende omvang:’ en stel het formaat van de mailbox in.

E-mailalias aanmaken

Doorsturen naar een bestaande e-mailbox

Maak een e-mailalias aan als je e-mail gericht aan jenaam@jedomeinnaam.nl wilt doorsturen naar een e-mailaccount binnen je hostingpakket. Je koppelt zo meerdere e-mailadressen aan één gebruiker en beheert alle aliassen in een e-mailbox.

Stel je aliassen in via ‘E-mail configuratie’ in de Hostingmanager. Klik op ‘Nieuw adres’ en vul je nieuwe e-mailadres in. Kies voor ‘E-mail doorsturen naar:’ en vul de domeinnaam in waarop je de e-mail wilt ontvangen.

Doorsturen naar een ander e-mailadres

Maak ook een e-mailalias aan als je e-mail gericht aan jenaam@jedomeinnaam.nl wilt doorsturen naar een e-mailadres buiten je hostingpakket.

Stel je aliassen in via ‘E-mail configuratie’ in de Hostingmanager. Klik op ‘Nieuw adres’ en vul je nieuwe e-mailadres in. Kies voor ‘E-mail doorsturen naar:’ en vul de domeinnaam in waarop je de e-mail wilt ontvangen.

Mailinglist aanmaken

Maak een mailinglist aan als je e-mail gericht aan jenaam@jedomeinnaam.nl wilt doorsturen naar meerdere e-mailadressen tegelijk, om bijvoorbeeld in één keer al je werknemers of vrienden te informeren.

Instructievideo: e-mailadres aanmaken

Instructievideo: e-mailadres doorsturen

E-mailadres of e-mail-alias?

Bij Yourhosting kun je onbeperkt e-mail-aliassen aanmaken en koppelen aan een e-mailaccount.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018