Domein kopen? Doe de check!

Domeinnaam kopen? check gelijk of je domein nog vrij is en koop deze gelijk.

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Domeinnaam kopen 

Is het domein dat je voor ogen hebt beschikbaar? Koop je domeinnaam dan direct en ga aan de slag met je website. Kies voor YourWebsite of WordPress om je website mee te maken. Kies je hostingpakket in de shop en start gelijk. 

 

Een domein kopen: dit zijn de kosten

Domeinen komen in verschillende prijsklassen. Zo heb je nu een .NL-domeinnaam voor €0,49 het eerste jaar en is een .COM-domeinnaam €10,- het eerste jaar. Een domeinnaam kopen kan dus al vanaf een euro! Kijk tussen de domeinnaamextensies en bepaal welke bij jouw domeinnaam past. Vergeet ook niet om andere domeinextensies te kopen, bijvoorbeeld een .com-domeinnaam als je internationale ambities hebt,

Alle domeinnaamextensies

Domeinnaam kopen? Kies uit verschillende extensies

Ga je een domeinnaam kopen? Dit kan je ermee doen: 

Je kunt verschillende kanten op als je een domein koopt. Gebruik je domein bijvoorbeeld voor een website, mail of om door te linken.

Website maken

Gebruik je domein als webadres voor je website. Bijvoorbeeld www.jouwdomeinnaam.nl. Voor het maken van een website heb je een hostingpakket nodig. Koop het pakket dat bij jou past en gebruik daarna gratis builders als YourWebsite, WordPress of Joomla!. Onze hostingpakketten komen met gratis e-mailruimte.

Alle hostingpakketten

E-mail

Wil je jouw domein alleen voor mail gebruiken? Dan kun je beter een e-mailpakket kopen. Je mailt dan vanaf je eigen domeinnaam, bijvoorbeeld info@jouwdomeinnaam.nl, maar betaalt meestal minder dan voor een hostingpakket.

Je kunt met je e-mailpakket en domein mailen vanaf onze eigen Webmail.

E-mailpakketten

Doorlinken

Wil je een domein doorlinken naar jouw website? Met een DNS koppel jij je domeinnaam aan een bestaand hostingpakket en kun je het domein naar een andere domein linken. Bijvoorbeeld als je wil dat bezoekers ook op www.jouwdomeinnaam.nl landen als ze www.jouwdomeinnaam.com invoeren.

Alles over doorlinken

Koop nu je .nl-domeinnaam extra voordelig!

Een .NL domeinnaam kopen is een voordelige optie. Al voor 1 euro maak je een heel jaar lang gebruik van jouw gewenste .nl-domeinnaam. Bestel direct en ga gelijk aan de slag! 

Bestel direct

Kies uit verschillende domeinen

Je hebt bij het kopen van een domein keuze uit meerdere extensies. De populaire, bekende extensies, maar ook de minder voorkomende extensies die vaker nog beschikbaar zijn. Heb je dus een domeinnaam in het hoofd, maar is deze in de gewenste extensie al bezet? Denk dan ook zeker aan andere opties en claim je domeinnaam direct.
 

Bekende extensies

Unieke extensies

Domeinnaam kopen:

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis YourWebsite
De beste support

Tips voor het kopen van een domeinnaam

Een domeinnaam kopen begint met een naam. Weet jij al welk domein je wilt kopen? Kies voor een domeinnaam die kort en bondig en daardoor makkelijk te onthouden is. Houd ook rekening met de vindbaarheid, een eenvoudige domeinnaam scoort vaak beter dan hele comlexe domeinnamen. 

 

domein kopen? Kies uit een van de vele extensies zoals .tech of .shop.

Veelgestelde vragen over domeinnaam kopen:

Met een domeinnaam kun je een website of webshop maken. Of je nu een online fotoalbum, een portfoliowebsite, blog, webshop of als ZZP'er een website wilt, het begint altijd met een domeinnaam. Je kunt ook een domeinnaam kopen om er zeker van te zijn dat niemand er vandoor gaat met deze domeinnaam. Het kan bijvoorbeeld heel handig zijn om je eigen naam als domeinnaam te kopen, zo voorkom je dat anderen er mee aan de haal gaan, maar het is ook een unieke CV voor als je bijvoorbeeld gaat solliciteren.

Een domeinnaam kun je zien als een online adres. Vergelijk het met je eigen adres. Door een URL in te tikken in de adresbalk van je browser kom je op een website terecht. Dus waar de domeinnaam het adres is, is de hosting het huis. Daarmee richt je een domeinnaam in.

Je hebt veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op een domeinnaam kopen. Wil je alleen e-mailen met je domeinnaam? Dan is e-mailhosting genoeg. Ga je een website maken met WordPress? Kies dan voor WordPress hosting. Liever een eenvoudige sitebuilder waarmee je makkelijk en snel een website maakt? Dan is YourWebsite een goed idee. Zowel WordPress als YourWebsite installeer je gratis op je domeinnaam als je je domein koopt bij Yourhosting. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen je domeinnaam te registreren.

Tuurlijk! Als je je domeinnaam wilt verhuizen naar Yourhosting, volg dan de stappen zoals hier omschreven: Domein verhuizen

Waar jouw domeinnaam kopen? 

Ben je op zoek naar een domeinnaam? Bij Yourhosting ben je aan het juiste adres! Als grootse hostingprovider hebben we jarenlange ervaring met het hosten van jouw domeinnamen en websites. Kies uit meer dan 900 domeinnaamextensies en profiteer van voordelige prijzen. Heb je een vraag? Bij onze klantenservice kun je altijd terecht. 

Aan de slag met je website

Ga je een domeinnaam kopen? Vergeet dan je hosting niet. Zonder hosting is je website niet te vinden voor je bezoekers. Met hosting zorg je er namelijk voor dat je website 24/7 verbonden is met het internet. Probeer bijvoorbeeld WordPress hosting eens. Natuurlijk kun je bij ons ook alleen je domeinnaam kopen, zonder dat je er iets mee gaat doen. Daarmee voorkom je dat anderen deze domeinnaam registreren.

WordPress Hosting

flexibele webhosting


Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Onze klantenservice staat klaar

Heb je hulp nodig bij het kopen van een domein? Stel je vraag aan onze klantenservice, zij helpen je graag verder. De klantenservice is zes dagen in de week bereikbaar via chat, mail, telefoon, Facebook en Twitter.

Premium Support

Met voorrang geholpen worden als je technische problemen ervaart? Met Premium Support heb je meteen hulp via een exclusieve telefoonlijn. Je krijgt hulp van een vast team met specialisten. vanaf  per maand. 

Website verhuizen

Wil je jouw website verhuizen naar Yourhosting? Wij nemen de zorg graag voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je met minimale downtime je website zo snel mogelijk over is. Zo beheer je alles op een plek, wel zo makkelijk. Vanaf  € 75,-.  Liever zelf doen? Volg de verhuisprocedure