Vevida wordt binnenkort Yourhosting

Op 1 januari 2022 wordt Vevida onderdeel van Yourhosting. Voor jou betekent dit dat de website van Vevida binnenkort niet meer bereikbaar is. Probeer je de website van Vevida te bezoeken, dan word je automatisch doorgestuurd naar Yourhosting. Wanneer dit precies is? Houd daarvoor deze pagina in de gaten.  

De kracht van Vevida en Yourhosting samen

Vevida gaat binnenkort op in Yourhosting. Ben je klant bij Vevida? Dan heeft dit veel voordelen voor jou. Samen staan we namelijk sterker. Ook bij Yourhosting profiteer je van dezelfde deskundige support als die je gewend bent bij Vevida. Dit combineren we met ruimere openingstijden zodat je altijd terecht kunt voor je vragen. Wil je meer weten over Yourhosting? Wij vertellen je graag meer over Yourhosting.

Meer over Yourhosting

 

 

 

Vevida logo
Vevida team

Over Vevida

Vevida is al sinds 1997 jouw betrouwbare partner als het gaat om hosting en domeinnamen. Persoonlijke en deskundige klantenservice is iets waar Vevida naar streeft, en waar we straks als Yourhosting ook naar blijven streven. De ervaren en goed opgeleide klantenservice helpt je altijd graag met de meest complexe vragen. Hierdoor is Vevida uitgegroeid tot een van de meest belangrijke spelers op het gebied van Webhosting, domeinregistratie en e-mail.  

De medewerkers van Vevida zijn heel ervaren als het gaat om (Windows) hosting en domeinnamen. Deze expertise nemen we natuurlijk mee naar Yourhosting.  

 

Vevida Hosting

Snelheid, veiligheid, gratis SSL en back-ups. Deze zekerheden van de Vevida Hosting blijven natuurlijk ook bij Yourhosting bestaan. Ook het dataverkeer blijft onbeperkt. En de prijs? Ook deze blijft onveranderd. Met de webhosting van vevida en Yourhosting ben je verzekerd van uitstekende hosting zodat jij een succesvolle website kunt opzetten. Dus echt hosting zonder zorgen, die ook nog eens razendsnel is. 

Meer over Hosting

hosting van Vevida
starten met je website

Een domeinnaam bij Vevida

Heb je een domeinnaam bij vevida geregistreerd? Dan neem je deze automatisch mee naar Yourhosting. Nog geen domeinnaam geregisteerd? Zet dan snel de eerste stap op weg naar een eigen website. Je creëert zo jouw online plek voor een website, webshop of blog. Heb je nu al een domeinnaam bij vevida en wil je daar een hosting-pakket aan toe voegen? Log dan in op Mijn Account, zo voeg je eenvoudig een een hostingpakket aan je Vevida-domeinnaam toe. 

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
Telefonische support

Veelgestelde vragen over Vevida

Inloggen bij Vevida? Vooralsnog kun je nog gewoon inloggen op de website van Vevida zelf. Binnenkort kun je ook inloggen op je klantportaal bij Vevida via de website van Yourhosting met de bij jou bekende inloggegevens. Dit doe je binnenkort eenvoudig door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken en vervolgens op ‘Mijn Account’.

Wil je contact opnemen met je vertrouwde contactpersonen bij Vevida? Dan kun je ook bij Yourhosting terecht. Alle medewerkers van Vevida werken nu bij Yourhosting! Heb je een vraag, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen van en over Vevida, of neem contact op met de klantenservice.