• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Meteen hulp bij problemen
als u afhankelijk bent van uw website of e-mail

Verzekerd van de snelste en beste support

Met Premium Support heeft u via een exclusief telefoonnummer direct contact met onze meest ervaren specialisten. Zij gaan - ook als het druk is - meteen voor u aan de slag, en gaan door totdat uw probleem is opgelost. Op vragen via e-mail krijgt u al binnen 4 uur een persoonlijke reactie.

Magento Hosting

Extra service bovenop onze vertrouwde support

Directe lijn via exclusief nummer

U kunt ons altijd bellen via een exclusief telefoonnummer. We werken zonder keuzemenu, dus u krijgt direct een van onze ervaren specialisten aan de lijn. We zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Vast team van specialisten

U krijgt een vast supportteam met extra ervaring en veel technische kennis tot uw beschikking. Zij staan u telefonisch te woord en beantwoorden ook uw e-mails. Zo weet u zeker dat u zelfs bij drukte zo snel mogelijk weer verder kunt.

Binnen 4 uur reactie

Met Premium Support krijgt u tijdens onze openingstijden al binnen 4 uur een persoonlijke reactie op e-mail, ook in het weekend.

15 minuten gratis hulp op afstand

Per maand kunt u één sessie van maximaal 15 minuten gratis gebruikmaken van TeamViewer. Een medewerker kijkt op afstand mee op uw computer en kan een handeling voor u uitvoeren. Handig voor als u er zelf even niet uitkomt.

Bestel Premium Support voor € per maand
Bel 0900-0309 of Bestel nu via Mijn Account

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017