logo van .info domeinnaam

Deel .info! jij bent de expert


Registreer je .info-domeinnaam bij Yourhosting

Nu slechts € 23,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische support

Registreer jouw .info-domein voor slechts € 23,99

Ben jij de onbetwiste expert over jouw favoriete onderwerp en vertel jij er uren over? Of wil jij de wereld graag kennis laten maken met jouw bedrijf of organisatie? Dan is een .info domeinnaam .info perfect voor jou. Deze domeinnaam draait namelijk om het delen van informatie. Welke informatie, dat is aan jou. Van financiële analyses tot tips voor de tuin, met een .info heb jij al een streepje voor.

Wist jij dat info in 37 talen wereldwijd precies hetzelfde betekent? Dat maakt dat een .info domeinnaam ook perfect is voor zowel een nationale als internationale website. Met .info kun je alle kanten op. Begin vandaag met het delen van jouw informatie en registreer .info voor  € 23,99

Voordelen .info

Deel informatie die jij belangrijk vindt
Geschikt voor personen en organisaties
Perfect alternatief voor een .com-domeinnaam
Voor nationale en internationale websites

Voldoe aan de wetgeving, gebruik een SSL-certificaat!

Volgens de wet ben je verplicht een SSL-certificaat te hebben als je persoonsinformatie verwerkt met jouw website. Stuur je een nieuwsbrief, verzamel je e-mailadressen, heb je een webshop en een betaalomgeving? Dan is een SSL-certificaat noodzakelijk.

Kies je certificaat

Waarom .info bij Yourhosting?

Binnen 30 minuten na registratie online
Gratis telefonische helpdesk
6 dagen per week deskundige support
 

Waarom een .info

De extensie .info is in eerste instantie bedoeld om informatie te geven. Tegenwoordig wordt de domeinnaam naast informatieve websites ook veel gebruikt voor marketingwebsites en commerciële websites. De .info is perfect als vervanger voor de .com domeinnaam omdat Info in veel landen hetzelfde betekent: informatie. Twijfel je nog of je internationaal gaat met jouw website? Dan kun je ervoor kiezen een domeinnaamextensie te kiezen die zowel nationaal als internationaal goed te gebruiken is. .Info is dan een veilige keuze voor de toekomst.

Registreer vandaag jouw .info domeinnaam voor  € 23,99

www.

Aan de slag met je .info domein

Wil je een website maken met je .info domeinnaam? De eerste stap is het kiezen van hosting en een CMS! Volg de onderstaande stappen om van jouw domein een goed werkende website te maken 

  1. Kies je webhosting
    Vaak is een kleiner pakket prima om mee te beginnen. 
  2. Kies je CMS of YourWebsite
    WordPress is perfect voor ervaren gebruikers en als je zoekt naar heel veel mogelijkheden. Wil je eenvoudig een website maken? Kies dan voor onze website maker: YourWebsite.
  3. Maak je website 
    Ga aan de slag met de beginnersgids voor je website of doe mee aan de webshop weekly om alle ins en outs te leren over webshops maken. 

Je .info-domeinnaam verhuizen

Wil jij jouw .info domein verhuizen naar Yourhosting? Dit kun je eenvoudig en snel zelf regelen. Het kan zijn dat jouw domeinnaam een andere verhuisprocedure heeft. Hoe je dat doet lees je op de verhuispagina. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen je bij elke stap in het proces met deze service voor domeinnamen.

Over .info

.info is een zogenoemde generieke domeinnaam. In 2000 werd deze geïntroduceerd, onder meer om de druk op .com te verminderen. De .com domeinnaam was zo populair dat deze nieuwe extensie als alternatief op de markt kwam. Beheerder van .info is Afilias Limited. Op het moment zijn ruim 7 miljoen domeinnamen bekend die eindigen op .info.

De voorwaarden voor je .info

Eén van de redenen van de populariteit van .info is dat er geen specifieke voorwaarden voor zijn. Iedereen kan een .info domeinnaam registreren. In 37 talen betekent info hetzelfde: informatie. Dit draagt ook zeker bij aan de populariteit! De domeinnaam dient wel uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens te bestaan, verder mogen alle letters van het alfabet, alle cijfers en het minteken gebruikt worden. Voor het laatste geldt wel dat deze alleen tussen twee letters en/of cijfers staan. Bij Yourhosting registreer je een .info voor het standaardtarief van € 23,99 per jaar.

Je .info website vindbaar maken 

Is je website live en klaar om bezoekers te ontvangen, maar gebeurt er maar niets? Ga dan eens aan de slag met zoekmachineoptimalisatie! Met SEO zorg je voor een betere vindbaarheid van je website in zoekmachines, bijvoorbeeld door de content aan te passen of door aan de slag te gaan met technisch SEO. Geen idee waar je moet beginnen? Via e-mail vertellen wij je alle ins en outs om te beginnen met zoekmachineoptimalisatie. 

Aan de slag met SEO

Andere domeinnaam extensies

Zoek je een andere extensie, kies dan uit een van de 900 andere extensies van Yourhosting. Kies bijvoorbeeld voor een .tips domeinnaam als jij de beste tips hebt, .expert als jij alle kennis in huis hebt of registreer een .biz voor jouw commerciële organisatie.