Altijd de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's

Met Office 365 werkt u altijd met de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-programma's zoals Word en Excel. Geen gedoe meer met verouderde versies maar geautomatiseerde updates tegen lage kosten.

Bekijk de voordelen
(1:30 minuten)

Ontdek Office 365 Business

Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher. Met het Business-abonnement van Office 365 werkt u altijd met de nieuwste versie van deze Office-programma’s. Al uw bestanden slaat u veilig op in de cloud. U kunt altijd bij uw bestanden, waar u ook bent. Bent u zzp’er of heeft u een paar werknemers in dienst? Met dit abonnement kunt u gemakkelijk een gebruiker toevoegen of verwijderen. U blijft flexibel en heeft de kosten in eigen hand.

 • Office-programma’s op 5 apparaten
 • 1 TB veilige online opslag voor al uw bestanden
 • Tegelijkertijd samenwerken in 1 bestand
 • Lage kosten per gebruiker per maand
 • Gratis installatieservice en support van Yourhosting
Toon meer
Bestel 1 maandlicentie1e maand gratis*
 
Bestel 1 jaarlicentieBespaar 10% per jaar t.o.v. een maandlicentie
* Na 1 maand wordt de licentie automatisch omgezet naar een betaald maandabonnement, tenzij u voor het einde van de maand opzegt.

Office 365 combineren met zakelijke e-mail en agenda?
Bekijk Office 365 Premium

Wat betekent Office 365…

voor uw onderneming?

 • U bent productiever en efficiënter. Omdat u overal uw office bij de hand heeft, kunt u uw tijd beter indelen en meer gedaan krijgen.
 • Office 365 update automatisch. U werkt dus altijd met de laatste versie van uw favoriete programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
 • U betaalt een vast laag bedrag per gebruiker per maand en kunt eenvoudig opschalen als uw bedrijf groeit en afschalen als dat nodig is.

voor uw bestanden?

 • U beschikt altijd over de laatste versie van documenten zoals offertes en presentaties, en kunt deze gemakkelijk delen.
 • Werk met meerdere gebruikers tegelijkertijd in hetzelfde bestand. U hoeft geen twijfels meer te hebben of u wel met de laatste versie werkt, want het bestand is altijd up-to-date.
 • Uw bestanden zijn optimaal beveiligd en blijven uw eigendom. Van alle aanbieders in cloudopslag heeft Microsoft de meeste certificeringen.
 • Met OneDrive voor Bedrijven heeft u maar liefst 1 TB opslagruimte in de cloud. Om u een idee te geven, hiermee kunt u 10 miljoen Word-bestanden van ongeveer 5 pagina’s opslaan, 200.000 foto’s of ruim 200 uur aan video’s.

voor uw mobiliteit?

 • Als u even niet op uw werkplek bent, kunt u uw klant direct te woord staan en heeft u meteen de laatste versie van documenten bij de hand.
 • Uw kantoor kan overal zijn. Of u nu online of offline werkt en vanaf uw computer, tablet of telefoon, Office 365 staat voor u klaar.
“Zoals zoveel bedrijven werkten we al met Office. Ons team groeide en we wilden effectief en efficiënt samenwerken. In de cloud werken is dan een logische stap. Daarnaast wilden we ook investeren in de toekomst en een schaalbaar systeem hebben. Wie weet hoe ver we nog groeien. Ook heb ik in het hoogseizoen meer mensen nodig dan in minder drukke tijden. Daar wil ik met mijn IT­-omgeving op in kunnen spelen.”
Hub Otermans van Hub Media

Gratis basisinstallatie en de beste support

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen Office 365 en Office op een cd-rom?

 • Met Office 365-abonnementen krijgt u de volledig geïnstalleerde Office-programma’s: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op pc). U kunt Office 365 installeren op meerdere apparaten, waaronder pc’s, Macs, Android-tablets, Android-telefoons, iPad en iPhone. Daarnaast ontvangt u met Office 365 services als 1 TB onlineopslag met OneDrive. U beschikt altijd over de meest recente versie van de Office-toepassingen.

  Office als eenmalige aankoop bevat Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één pc of Mac. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Om de nieuwste versie te krijgen, moet u Office opnieuw aanschaffen wanneer de nieuwste versie beschikbaar komt. Office als eenmalige aankoop bevat geen van de services die zijn inbegrepen bij Office 365.
 • Waarom zou ik overstappen van Office 2007 naar Office 2016?

 • Office 2007 is een verouderde versie die straks niet meer (goed) werkt en waarbij u belangrijke functionaliteiten mist zoals realtime samenwerken in documenten. Met Office 2016 binnen Office 365 heeft u de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma’s die automatisch worden geüpdatet met aanvullende services van Office 365 zoals 1TB online opslag met OneDrive en realtime samenwerken in documenten. Het is makkelijk in beheer en onderhoud, laag in kosten per gebruiker en u hoeft Office niet meer los op elke pc te installeren.
 • Wat gebeurt er nadat ik Office 365 gratis heb geprobeerd?

 • U kunt maximaal 2 licenties 1 maand lang gratis uitproberen. Na 1 maand worden de licenties automatisch omgezet in een betaald maandabonnement, tenzij u voor het einde van de maand de producten opzegt. Wilt u de licenties behouden, dan hoeft u niets te doen. Al uw instellingen en documenten blijven behouden.
 • Kunnen jullie Office 365 voor mij installeren?
 • Ja wij helpen u graag met de basisinstallatie van Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. We verzorgen het koppelen van een gebruiker aan een licentie en installeren we de Office-programma’s op een apparaat. Deze basisinstallatie is geheel gratis.
Neem contact op met een Microsoft-specialist

Lees meer over Office 365

Ontdek hoe Office 365 uw onderneming kan helpen om meer gedaan te krijgen door beter samenwerken.

Download whitepaper (EN)
*Verplicht
Probeer nu 1 maand gratis