• 15 jaar ervaring
 • Persoonlijke support
 • 160.000 tevreden klanten

Klanten en referenties

Yourhosting heeft inmiddels al 1.100.000 domeinnamen voor meer dan 160.000 klanten vastgelegd.

Klanten

 • 3FM radio is de jongerenzender van de publieke omroep.

 • Prorail is verantwoordelijk voor het spoorwegnetwerk van Nederland.

 • Het Rode Kruis biedt hulp in geval van oorlog en rampen.

 • Vacansoleil is een marktleider in Europa voor campingvakanties met eigen vervoer.

 • De VU staat voor academische vrijheid en onafhankelijkheid.

 • Logitech is wereldleider op het gebied van computermuizen.

 • PEC Zwolle is een voetbalclub en speelt in de Eredivisie.

 • Nationale-Nederlanden is een van onze grootste verzekeraars.

 • JeansOnline.nl verkoopt een groot assortiment bekende merkkleding.

Referenties

Yourhosting waardeert klantervaringen op onafhankelijke websites als Kiyoh, Internetten.nl en Hostingwijzer:

"Mijn ervaringen bij Yourhosting zijn erg positief. De medewerkers zijn zeer attent en behulpzaam. Snel telefonisch te bereiken overigens, en de mail wordt altijd snel en correct behandeld. Ik ben er blij mee!"
Ella Dorgelo – 26-10-2016
"Zojuist perfect geholpen door Yourhosting bij het installeren van mijn email op mijn mobiel. Top. Snel, vakkundig en erg vriendelijk."
S Teunissen – 12 -10 -2016
"Een kwalitatief prima dienst met gemakkelijke user interfaces, voor een aantrekkelijke prijs. Verder zeer klant-georienteerde aanpak, altijd bereid mee te denken en een passende oplossing te vinden. Can-do mentaliteit!"
Thomas Berris – 10-10- 2016
"Wat een super support! Ik ben Premium klant en ik krijg echt waar voor mijn geld als digibeet. Het gebeurd nog wel eens dat ik iets niet snap en dan wordt ik altijd super goed en snel geholpen. Heel tevreden met Yourhosting :D"
Marieke de Jong – van Soest – 10 -10 -2016
"Ik ben net zeer professioneel geholpen bij het opnieuw instellen van mijn mail account. Ik wil YourHosting graag hartelijk bedanken voor deze service. Jullie zijn een echte aanrader!"
Caspar Veeger – 01-09-2016
"Vandaag met de klantenservice gebeld i.v.m. ICT problemen. De medewerker was uitermate klantvriendelijk en nam alle tijd waardoor met één gesprek alle problemen waren opgelost. Ik heb zelden zo'n goede klantenservice meegemaakt en ben hier erg tevreden over."
Marsja van Dongen – 17-08-2016
"Als je vragen hebt word je vriendelijk,goed en geduldig geholpen. En als er iets is dan kan je ook je verhaal doen en er word zeker naar een oplossing gekeken. Ik ben erg tevreden.En zeer klantvriendelijk!!"
Christa van Schoten – 02-08-2016
"Ik ben zeer uitvoerig en duidelijk geholpen! Echt niets was te veel gevraagd! Werkte elke helpdesk maar zo!"
Mario Walzberg – 28-06-2016
"Ik ben erg blij met de service van Yourhosting. De Premium Support helpdesk is zeer behulpzaam, en de webservice is ideeal. Niels van de Webservice heeft mij enorm geholpen met de bouw van mijn Wordpress website. Ze reageren over het algemeen binnen een paar minuten en pakken alles direct op. Ik had ze veel eerder in moeten schakelen, dat had mij veel frustratie bespaard."
Robin – 15-07-2016
"Super geholpen met al mijn vragen bij de klantenservice. Op elke vraag een helder antwoord, waar ik meteen verder mee kan."
Annabelle Wijshoff 0 15-07-2016
"Sinds 2011 klant bij Yourhosting en dik tevreden. Ik heb net een wordpress dedicated VPS server geboekt bij YH. De support bij het opzetten, installeren en verhuizen van de websites was uitstekend, zonder enkele hiccup. Alles werkt als een tierelier en de respons op mijn vragen is snel en to the point."
Edwin PP – 08-07-2016
"Wij hebben al geruime tijd twee domeinen met websites via Yourhosting. Onze ervaringen zijn gewoon TOP. Goed bereikbaar en goede kwaliteit. Vriendelijke medewerkers en je wordt ook gewoon fijn en snel geholpen. Echt een aanrader!!!"
N. Connors – 05-07-2106
"Ik ben uitstekend geholpen met de verhuizing van mijn bedrijfswebsite!"
Eltje de Klerk – 30-06-2016
"Ik ben al een jaar of 7 klant van YourHosting en zeer tevreden over de service, supportfunctie en technische ondersteuning. Altijd erg thuis gevoeld bij deze onderneming."
Edwin PP – 11-06-2016
"Super, ik word zelfs op een zaterdag middag geholpen door de live chat. De mensen begrijpen meteen waar ik mee bezig ben en we zijn er altijd samen uitgekomen en ben dus zeer tevreden met het support! Verder is alles bij de account instellingen ook heel duidelijk en makkelijk geregeld! Daarbij is YourHosting zeker een aanbeveelde als je zoekt naar een fijne hosting provider."
Joris Adriaans – 19-05-2016
"Al jarenlang probleemloos en storingsvrij. Bij installatie van nieuwe systemen krijg je helder en duidelijk advies. Zeer klantgerichte medewerkers."
C.J. BCB Bouwkostenadvies – 10-10-2015
"Prima site en zéér gebruiksvriendelijk. Als je er even niet uitkomt wordt je snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon."
Nancy – 04-10-2014
"Erg goede service, accuraat en snel, en wat erg belangrijk is in je klantbeheer, zeer vriendelijk! "
K.G. Tjemmes – 02-10-2014
"Snel geholpen, snel antwoord op een vraag. Professioneel en service gericht. Geen wachttijden aan de telefoon. "
Marvoinc – 02-10-2014
"Ik heb altijd snelle, adequate en duidelijke service ervaren bij Yourhosting. Duur vind ik het ook niet. "
Ben – 30-09-2014
Over Yourhosting

Yourhosting is onderdeel van Yourholding, en is in 15+ jaar uitgegroeid tot de grootste shared webhostingprovider van Nederland. We bieden gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. Inmiddels hebben we voor meer dan 160.000 klanten 1.100.000 domeinnamen in beheer. We onderscheiden ons met bereikbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijke service.

Ook handig

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017