Netwerk en infrastructuur


Voor een sterke, wereldwijde bereikbaarheid en snelheid is ons netwerk verbonden met de beste internetconnecties in een optimaal beveiligd netwerk. Door schaalbare en gevirtualiseerde hardware in ons netwerk kunnen we flexibel en snel inspelen op klantbehoeften. Ons technische team staat 24/7 paraat om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Het Netwerkschema van Yourhosting


Groene datacenters

Wij hebben onze diensten ondergebracht in twee van de beste datacenters van Nederland: Equinix en Globalswitch. Deze state-of-the-art datacenters zijn CO2-neutraal en met elkaar verbonden door een redundant glasvezelnetwerk


Connectiviteit

Ons netwerk bestaat uit een redundant 40Gbit/s switch netwerk. Pieken in dataverkeer vangen we op met meerdere 10Gbit connecties. De verbindingen zijn onderling aaneengeschakeld en lopen via geografisch gescheiden routes. Beide locaties zijn verbonden met diverse exchanges, peerings en transit-providers, zoals NL-ix, OpenPeering, AMS-IX, nLayer en Level 3.

  • 10G AmsIX
  • 10G Cogent
  • 10G GTT
  • 10G Level3
  • 10G NLix

High Availability

Onze connectiviteit bestaat uit een exclusieve mix van carriers, hoogwaardige firewallconstructies en DDoS-protectie. Voor maximale uptime zijn alle kritieke netwerkcomponenten redundant uitgevoerd. Voorzieningen op het gebied van stroom, beveiliging, koeling en normeringen zijn van eersteklas niveau.


Maatwerk en SLA

Heb je speciale eisen voor de beveiliging of inrichting van je netwerk, dan gaan we graag met elkaar in gesprek. Meer informatie over onze veiligheidsmaatregelen