Voordelen van Yourhosting


Je website onderbrengen bij Yourhosting heeft veel voordelen:

  • Snelste webshoster
  • Na 100 dagen niet goed? Geld terug!
  • Optimale service
  • Dagelijkse dubbele backups
  • High tech infrastructuur / datacenter
  • Uitstekende veiligheid

Niet goed? Geld terug!

Wij streven naar de beste kwaliteit door ons te focussen op bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. We staan achter onze producten en diensten en vertrouwen erop dat je 100% tevreden bent.

Is dat toch niet het geval? Zeg je hostingpakket dan binnen 100 dagen na je bestelling op via Mijn Account en geef aan dat je gebruik wilt maken van onze Tevredenheidsgarantie. Je ontvangt dan de kosten van je hostingpakket terug. Gegarandeerd!

Tevredenheidsgarantie. 100 dagen: Niet goed? Geld terug!


Optimale service

Yourhosting is in ruim tien jaar gegroeid tot de grootste shared hosting- en domeinregistratieprovider van Nederland. Dat heeft alles te maken met onze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en optimale service. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.

Onze professionele sales- en helpdeskmedewerkers geven graag antwoord op al je vragen. Ook 's avonds en op zaterdag staan we voor je klaar. Ervaar onze optimale service en snelheid: neem contact met ons op voor een deskundig advies.


Infrastructuur

Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Behalve de interne redundantie van een server (alle componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben wij ook meerdere reserveservers klaar voor gebruik. De manier waarop ons serverpark is ingericht, voldoet aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Kies je voor Yourhosting dan kies je dus topkwaliteit!


Veiligheid

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. Daarnaast zorgen we voor dagelijkse back-ups, maken we gebruik van geavanceerde firewalls en monitoren we ons netwerk 24 uur per dag.

"Mijn ervaringen bij Yourhosting zijn erg positief. De medewerkers zijn zeer attent en behulpzaam. Snel telefonisch te bereiken overigens, en de mail wordt altijd snel en correct behandeld. Ik ben er blij mee!"

Ella Dorgelo – 26-10-2016

"Zojuist perfect geholpen door Yourhosting bij het installeren van mijn email op mijn mobiel. Top. Snel, vakkundig en erg vriendelijk."

S Teunissen – 12 -10 -2016

"Een kwalitatief prima dienst met gemakkelijke user interfaces, voor een aantrekkelijke prijs. Verder zeer klant-georienteerde aanpak, altijd bereid mee te denken en een passende oplossing te vinden. Can-do mentaliteit!"

Thomas Berris – 10-10- 2016

.NL-Domeinnaam nu slechts  € 0,99

www.