Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen

Voordelen van Yourhosting

Je website onderbrengen bij Yourhosting heeft veel voordelen:

  • Na 100 dagen niet goed? Geld terug!
  • Optimale service
  • Meer websites op één pakket
  • Dagelijkse dubbele backups
  • High tech infrastructuur / datacenter
  • Uitstekende veiligheid

Niet goed? Geld terug!

Wij streven naar de beste kwaliteit door ons te focussen op bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. We staan achter onze producten en diensten en vertrouwen erop dat je 100% tevreden bent.

Is dat toch niet het geval? Zeg je hostingpakket dan binnen 100 dagen na je bestelling op via Mijn Account en geef aan dat je gebruik wilt maken van onze Tevredenheidsgarantie. Je ontvangt dan de kosten van je hostingpakket terug. Gegarandeerd!

Optimale service

Yourhosting is in ruim tien jaar gegroeid tot de grootste shared hosting- en domeinregistratieprovider van Nederland. Dat heeft alles te maken met onze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en optimale service. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.

Onze professionele sales- en helpdeskmedewerkers geven graag antwoord op al je vragen. Ook 's avonds en op zaterdag staan we voor je klaar. Ervaar onze optimale service en snelheid: neem contact met ons op voor een deskundig advies.

Meer websites op één pakket

Vanaf het Medium-pakket kun je op één hostingpakket onbeperkt domeinnamen onderbrengen. Wil je meer dan één domeinnaam aan een Extra Small- of Small-pakket koppelen, dan heb je per extra domeinnaam een DNS-/redirectservice nodig.

Infrastructuur

Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Behalve de interne redundantie van een server (alle componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben wij ook meerdere reserveservers klaar voor gebruik. De manier waarop ons serverpark is ingericht, voldoet aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Kies je voor Yourhosting dan kies je dus topkwaliteit!

Veiligheid

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. Daarnaast zorgen we voor dagelijkse back-ups, maken we gebruik van geavanceerde firewalls en monitoren we ons netwerk 24 uur per dag.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018