het logo van opencart webwinkel software

Start je professionele webshop met een website van OpenCart!


Snelle en veilige hosting voor je OpenCart webwinkel

Vanaf slechts € 11,99 per maand

ACTIE: Start pakket nu 3 maanden  € 0,99 per maand!

Bestel OpenCart Hosting

OpenCart bij Yourhosting

OpenCart is een gebruiksvriendelijk systeem voor jouw webwinkel. In een handomdraai zet je een professionele webwinkel online, voorzien van veel betalingsopties zoals PayPal en iDEAL. Het beheren van producten, bestellingen en klanten(groepen) gebeurt overzichtelijk. Daarnaast profiteer je van een breed scala aan plug-ins en modules. Kies uit veel mooie templates en pas de vormgeving makkelijk aan. Omdat je een ongelimiteerd aantal informatiepagina’s kunt aanmaken, kun je je webshop ook als website gebruiken.

De voordelen van OpenCart

Ongelimiteerd aantal pagina’s
Uitgebreide betaalmodules
Overzichtelijk beheersysteem

screenshots van opencart webshops

In 3 eenvoudige stappen een eigen OpenCart-website

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar  € 0,99
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf  € 11,99  p/mnd
3
Installeer OpenCart
(in een paar klikken)

Webshop of bedrijf? Kies voor een Extended Validation SSL!

EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je het meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats.

Meer over Extended Validation SSL

Aan de slag met je webwinkel

een webshop maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Om je daarbij te helpen, hebben we een stappenplan gemaakt. Ontvang alle ins en outs via e-mail! We hebben het onder meer over:

  • Starten met je webwinkel
  • Inschrijven bij de KvK
  • Bouwen van je shop
  • SEO en SEA
  • Regelgeving
  • Administratie

Een volledig stappenplan voor je webshop maken vind je ook hier. 

Schrijf je in en leer alles over webshops

 

OpenCart-support

OpenCart installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze OpenCart installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van OpenCart op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van OpenCart? Kijk dan op onderstaande website:

OpenCart Forum

handleiding met OpenCart logo
 

OpenCart-hosting

Wij hosten je OpenCart-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!