Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen

Start je professionele webshop
met een website van OpenCart!

OpenCart bij Yourhosting

OpenCart is een gebruiksvriendelijk systeem voor jouw webwinkel. In een handomdraai zet je een professionele webwinkel online, voorzien van veel betalingsopties zoals PayPal en iDEAL. Het beheren van producten, bestellingen en klanten(groepen) gebeurt overzichtelijk. Daarnaast profiteer je van een breed scala aan plug-ins en modules. Kies uit veel mooie templates en pas de vormgeving makkelijk aan. Omdat je een ongelimiteerd aantal informatiepagina’s kunt aanmaken, kun je je webshop ook als website gebruiken.

Voordelen

  • Ongelimiteerd aantal pagina’s
  • Uitgebreide betaalmodules
  • Overzichtelijk beheersysteem
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen OpenCart-webshop


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer OpenCart

(in een paar klikken)

Bestel

OpenCart-support

OpenCart installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van OpenCart op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van OpenCart? Kijk dan op onderstaande website:

OpenCart Forum

OpenCart-hosting

Wij hosten je OpenCart-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018