Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen
Yourhosting MijnWebsite logo

Een webshop beginnen
was nog nooit zo makkelijk

Je webshop met gratis SSL klik en sleep je eenvoudig in elkaar

Start de gratis demo vanaf 10.00

Maak eenvoudig je eigen webwinkel met MijnWebsite Winkel

Kies je template, voeg je producten toe en start met de verkoop van jouw producten!

Bekijk alle 120+ templates

Waarom MijnWebsite Winkel

Makkelijke drag & drop-functie

Pas eenvoudig je webshop aan

Klik eenvoudig je webshop in elkaar met MijnWebsite Winkel. Je hebt geen technische kennis nodig. Je sleept gewoon de contentblokken naar de juiste plek en vult ze met je eigen teksten en afbeeldingen. Voeg je producten, prijzen en acties toe en je webwinkel is klaar voor de verkoop!

Mobielvriendelijk

Geoptimaliseerd voor pc, tablet én mobiel

Je webshop is geoptimaliseerd voor mobiel. Je klanten kunnen dus eenvoudig via hun tablet of smartphone shoppen, want je webwinkel past zich automatisch aan. Bovendien bewerk je je shop gewoon via mobiel of tablet en beheer je je producten, prijzen en acties via de app.

Welk pakket past bij jou

MijnWebsite Winkel Start


Start eenvoudig met je eigen webwinkel en voeg tot 100 producten toe

10.00 per maand bij een 3 maandenabonnement Bestel
populair

MijnWebsite Winkel Plus


Een complete webshop met groter productaanbod en aparte kortingsacties

21.00 per maand bij een 3 maandenabonnement Bestel

MijnWebsite Winkel Pro


Integreer je offline winkel met je webshop voor optimale verkoop

42.00 per maand bij een 3 maandenabonnement Bestel

Standaard bij MijnWebsite Winkel

Inclusief e-mail

Bij een eigen webshop hoort je eigen e-mailadres. Met MijnWebsite Winkel krijg je e-mailaccounts waarmee je al je e-mail eenvoudig afhandelt.

Beheer je webshop via de app

Met de handige app beheer je je webshop ook onderweg op je tablet of smartphone. Wijzig je producten, voeg prijsacties toe en volg je bestellingen.

Verschillende betaalmogelijkheden

Kies uit ruim 30 verschillende veilige manieren om online betalingen van je klanten te ontvangen, zoals iDeal, PayPal of creditcard.

Beheer je voorraad

Voeg eenvoudig per product toe hoeveel je ervan op voorraad hebt. Wanneer een klant een product koopt, past je voorraad zich automatisch aan.

Google Analytics

Zie precies hoe je webshop presteert en waar je het nog kan verbeteren door de integratiemogelijkheid met Google Analytics.

Maak kortingsbonnen aan

Met kortingsbonnen kun je je klanten met een code korting geven. Je klanten wisselen deze code in bij een online betaling.

Klantvoorbeelden

 • Studio NIN

  Toen ik nog een html-website had, keek ik er altijd tegenop als ik mijn website moest bijwerken”, aldus Ninja Heevel, eigenaresse van Studio NIN. “Nu ik ben overgestapt naar MijnWebsite ken ik dit gevoel niet meer. MijnWebsite is makkelijk en heeft ervoor gezorgd dat ik het leuk vind om aan mijn website te werken. Als ik mijn website nu moet updaten ben ik in een paar klikken klaar.”

  Ninja is beeldend kunstenaar en schildert voornamelijk dieren in opdracht met aquarelverf en geeft daarnaast schilder- en tekenlessen.

  Lees meer Bekijk studionin.nl
 • SVRL

  Larissa Berrenchina, eigenaar van SVRLfashion.com: “Ik vond het makkelijk dat je zonder enige kennis een mooie website maakt aan de hand van de verschillende tools. Ik zou MijnWebsite absoluut aanraden aan anderen. Niet alleen vanwege de mogelijkheden die MijnWebsite biedt, maar zeker ook vanwege de service van Yourhosting.”

  SVRL is een webshop dat dameskleding verkoopt. De kleding bestaat uit luxe stoffen en uitgesproken designs en is uitsluitend te koop via de webshop.

  Lees meer Bekijk svrlfashion.com
 • EXCITE-HOCKEY

  Bram Reitsma van Team Excite: “Ik werk al een tijdje erg prettig met MijnWebsite Winkel. Gebruiksvriendelijk door het eenvoudige drag & dropsysteem, mooie standaardontwerpen. Strak vormgegeven. Je hoeft eigenlijk alleen je eigen foto’s, teksten en producten up te loaden. Ik zou het zeker aanraden, het werkt erg makkelijk.”

  Excite maakt en verkoopt hockeysticks en sportartikelen.

  Bekijk excite-hockey.com
 • Kruizkeezen

  Ron van der Steeg, eigenaar van Kruizkeezen.nl: “Ik ben verrast over eenvoud en snelheid waarmee ik een website had gemaakt die voldoet aan mijn wensen. Het is zeer zeker de moeite waard om eerst de mogelijkheden van MijnWebsite te bekijken als er een website – al dan niet met een winkel – gemaakt moet worden. Grote kans dat je zeer tevreden bent met het resultaat.”

  Youpio is een eenmansbedrijf dat het spel Kruizkeezen op de markt heeft gebracht. Naast het spel is ook een app ontwikkeld: WordPIN een app om pincodes en alarmcodes op je smartphone op te slaan.

  Bekijk kruizkeezen.nl

Altijd de beste support

Wij staanvoor je klaar met de beste ondersteuning via telefoon, e-mail en chat. Ook ’s avonds en in het weekend als jij aan je webshop werkt, zijn we bereikbaar voor je vragen. Kijk ook bij onze veelgestelde vragen om te zien of je vraag ertussen staat.

Veilig en betrouwbaar

Je webshop is gehost in Nederland, in twee optimaal beveiligde en state-of-the-art datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Jouw webshop staat dus altijd veilig.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018